ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπάντηση του Σωματείου μας, στις νέες αναφορές του κ....

Απάντηση του Σωματείου μας, στις νέες αναφορές του κ. Σάββα Αριστοδήμου

Δυστυχώς το Σωματείο μας αναγκάζεται να επανέλθει αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον υπεύθυνο αθλητικού τμήματος του ΡΙΚ κ. Σάββα Αριστοδήμου και επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:
1.Ο κ. Αριστοδήμου, προφανώς χάνοντας την ουσία της χθεσινής μας ανακοίνωσης, έσπευσε με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook να δικαιολογήσει την απουσία του ΡΙΚ από τη δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση της ΟΜΟΝΟΙΑ Cola, παραθέτοντας σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων διαφόρων ομάδων που επίσης δεν καλύφθηκαν από το ΡΙΚ. Εντούτοις, το Σωματείο μας στην χθεσινή του ανακοίνωση δεν κατηγόρησε το ΡΙΚ για δυσμενή μεταχείριση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε και ζήτησε όπως τυγχάνει μεροληπτικής και ευνοϊκής μεταχείρισης. Το Σωματείο μας στην ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ένα γεγονός εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτό το γεγονός δε σχετιζόταν με την προειδοποιητική επιστολή που στάλθηκε στον κ. Αριστοδήμου σχετικά με ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του σχόλια και αναρτήσεις εναντίον της ομάδας μας.
2.Περαιτέρω, μετά λύπης μας παρατηρήσαμε ότι σε κανένα σημείο της μακροσκελούς του ανάρτησης, ο κ. Αριστοδήμου δεν σχολίασε, ούτε και έδωσε οποιαδήποτε εξήγηση για τα δυσφημιστικά και συκοφαντικά του σχόλια αναφορικά με το Σωματείο μας, τα οποία αναγράφονται στην προειδοποιητική επιστολή των δικηγόρων του σωματείου μας και τα οποία αποτελούν και την ουσία της χθεσινής μας ανακοίνωσης.
3.Αντιθέτως, ο κ. Αριστοδήμου επαναλαμβάνει εαυτόν συνεχίζοντας τις προσβλητικές και δυσφημιστικές του αναφορές εναντίον του Σωματείου μας. Πραγματικά, είναι άξια απορίας η εμμονή του κ. Αριστοδήμου να ασχολείται συνεχώς με τα εσωτερικά θέματα της ομάδας μας.
4.Η συμπεριφορά του κ. Σάββα Αριστοδήμου απέναντι στο Σωματείο μας, δεν συνάδει με τη θέση του ως Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του ΡΙΚ, μία θέση η οποία απαιτεί και προϋποθέτει αμεροληψία και αντικειμενικότητα. Ως εκ τούτου, για τα όσα αναφέρει το Σωματείο μας, τόσο στη χθεσινή του επιστολή, όσο και στη σημερινή του ανακοίνωση, θα ενημερωθεί γραπτώς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ.
5.Όσον αφορά το σχόλιο του κ. Αριστοδήμου περί ηθικών αυτουργών, υπενθυμίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχρονικά καταδικάζει και τάσσεται εναντίον κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέρχεται, προσπαθώντας έμπρακτα να την εξαλείψει. Θεωρούμε αυτή του την αναφορά ατυχή, αφού με αυτήν προσπαθεί εντέχνως να μετακυλήσει τις ευθύνες των πράξεων, δηλώσεων και συμπεριφορών του, σε τρίτους.
6.Τέλος το σωματείο μας, σε συνεννόηση με τους νομικούς του συμβούλους, θα μελετήσει τόσο τα χθεσινά όσο και τα προηγούμενα σχόλια του κ. Αριστοδήμου εναντίον της ομάδας μας και θα προβεί στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη διαφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων του.
Autoremarketing

Bet on Alfa