ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπέδειξε ότι μπορεί και χωρίς Ασίς!

Απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς Ασίς!

Ο Νούνο Ασίς αδιαμφισβήτητα είναι ότι πολυτιμότερο διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Η τεχνική του κατάρτιση, το εκτόπισμα του, η ταχύτητα, τα πνευμόνια που διαθέτει στα 38 του χρόνια είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Η δημιουργικότητα και ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας περνά από τα πόδια του “Μάγου”. Από το 2012 που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έλειψε μόνο 25 παιχνίδια της ομάδας… 

Η απώλεια του στο ντέρμπι με Άεκ είναι πολύ σημαντική, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι μπορεί και τα καταφέρνει καλά και χωρίς τον Ασίς. Συγκεκριμένα φέτος έλειψε σε ακόμη ένα αγώνα που και πάλι ήταν στο όριο των καρτών. Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος. Μάλιστα θυμίζουμε πως με την Ανόρθωση είχαμε σύνολο 7 απουσίες και πήγαμε με 3 αλλαγές μόνο στο ντέρμπι. Σε εκείνο τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε πως με θέληση και συγκέντρωση μπορεί να μεγαλουργήσει.

Αυτό απαιτούμε και το Σάββατο. Οι παίκτες μας που θα καλεστούν να αγωνιστούν πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο Μιλόγεβιτς και παθιασμένοι. Με την μεγάλη νίκη κόντρα στην Πάφο, αλλά και την επιστροφή Τζίμη  με γκολ,  επέστρεψε η ελπίδα στον Πράσινο Λαό. Θεωρούμε πως για ακόμη μία αγωνιστική το ΓΣΠ θα είναι καζάνι. Το καλύτερο φάρμακο για την πίκρα της προηγούμενης αγωνιστικής είναι άλλη μια μεγαλειώδης νίκη πάνω στην Άεκ, που θα είναι και η πρώτη σε ντέρμπι φέτος στο Πρωτάθλημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa