ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπαρτία και δουλειά στην τακτική

Απαρτία και δουλειά στην τακτική

Μετά από αρκετές μέρες ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Επιστρέφουν και οι διεθνείς Ραμίρες και Αντόνια και πλέον είναι σε θέση ο Ισπανός τεχνικός να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ματς με το Παραλίμνι, την Κυριακή στο ΓΣΠ (18:00).

Bet on Alfa

Μέσα από τις προσεχείς προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει η πρόθεση του Ολίβα, όσον αφορά στον σχηματισμό που θα παρουσιάσει την ομάδα του και τις επιλογές του. Ο Ραμίρες προέρχεται από 90λεπτο με την Κόστα Ρίκα την Τρίτη και δεν αποκλείεται να τον κρατήσει στον πάγκο. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανό η Ομόνοια να παρουσιαστεί με σχήμα 4-3-3 αντί με το 4-4-2 της πρεμιέρας.
Επίσης, αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα καλύψει το κενό του Χριστοφή. Πιθανοί αντικαταστάτες του οι Τζαϊλσον και Ζίβετς. «Παίζει» και η επιλογή του Αντόνια. Εάν επιλεγεί ο Τζαϊλσον τότε συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο ως δεξιός ο μπακ ο Λόρα. Θέση που θα διεκδικήσει και ο Κούσουλος.

Γίνεται αντιληπτό πως, υπάρχουν οι επιλογές και είναι κάτι πολύ ευχάριστο για τον Ολίβα. Αυτός θα αποφασίσει, γνωρίζοντας ποιοι ποδοσφαιριστές είναι στα καλύτερά τους αλλά και σε θέση να ανταποκριθούν στο πλάνο του, αναλόγως και με το παιχνίδι του αντιπάλου. Υπολείπονται τρεις προπονήσεις για να ολοκληρώσει η Ομόνοια την προετοιμασία της και υπάρχει ο χρόνος για να λάβει ο Ολίβα τις αποφάσεις του.

Autoremarketing

Bet on Alfa