ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποέλ...2 βαθμοί Vs ΟΜΟΝΟΙΑ...8 βαθμοί!

Αποέλ…2 βαθμοί Vs ΟΜΟΝΟΙΑ…8 βαθμοί!

Ένα στατιστικό που σίγουρα λέει πολλά για τον σημερινό αγώνα, είναι η συγκομιδή βαθμών των δύο αιωνίων αντιπάλων στα μεταξύ ντέρμπι της πρώτης πεντάδας μέχρι στιγμής…

Bet on Alfa

Είναι άλλο ένα στατιστικό που ευνοεί πανηγυρικά την ομάδα μας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής σε όλα τα ντέρμπι που έδωσε με τις 4 ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στον βαθμολογικό πίνακα μετράει μόλις μία ήττα μόνο από την Άεκ, μία νίκη κόντρα στην Άεκ και 5 ισοπαλίες με τους υπόλοιπους τρεις. Το Αποέλ μέχρι στιγμής μετράει αντίστοιχα 3 ήττες και δύο ισοπαλίες σε αυτά τα ντέρμπι!

Αυτό το στατιστικό καταδεικνύει τρία βασικά πράγματα:

1. Το Αποέλ φαίνεται να βρίσκεται μακριά από τον καλό του αγωνιστικό χαρακτήρα φέτος και σίγουρα το μεγάλο ύψος του προυπολογισμού του Αποέλ δεν ανταποκρίνεται καλά στα δύσκολα.

2. Ο Τιμούρ Κετσπάια φέρει σοβαρές ευθύνες για την εικόνα της ομάδας του και δεν είναι μυστικό πως δεν ανταποκρίνεται σωστά στα σοβαρά και σημαντικά παιχνίδια του Αποέλ. Από την άλλη όμως πολύ πιο σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως ο Μιλόγεβιτς (ο οποίος ήρθε στα μισά του πρωταθλήματος) είναι αήττητος στα ντέρμπι με συγκομιδή 5 βαθμών έναντι 2 που έχει ο Τιμούρ ο οποίος είναι από την αρχή του πρωταθλήματος στο Αποέλ. Με δεδομένο τα πολλά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  ο Μιλόγεβιτς διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ και αποδεικνύει ότι τα πάει περίφημα στα δύσκολα.

3. Το τελευταίο αφορά αποκλειστικά τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μάγκες το γνωρίζετε ότι όταν βάλετε ένα στόχο, το ξέρουμε όλοι ότι μπορείτε να τον πετύχετε. Το αποδείξατε άλλωστε… Πεισμώστε σήμερα και φέρτε το διπλό. Κάντε το για τον περήφανο Πράσινο Λαό.

Autoremarketing

Bet on Alfa