ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και όχι αποφάσεις έφερε η συνεδρία της ΚΟΠ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και όχι αποφάσεις έφερε η συνεδρία της ΚΟΠ…

Το κατά πόσο οι διθύραμβοι Κουτσοκούμνη ήταν ψεύτικα λόγια μεγάλα, μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας και δεν θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο…

Bet on Alfa

Θα καταπιαστούμε από το γεγονός ότι οι χθεσινές αποφάσεις του ΔΣ της ΚΟΠ αντί να δώσουν λύσεις, έφεραν στην επιφάνεια παθογένειες – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

Συγκεκριμένα:

  • Ως πρώτο μέτρο με άμεση ισχύ, υπεύθυνος για την παράδοση του φύλλου αγώνα προς τους διαιτητές, στους αγώνες Α’ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Coca – Cola, θα είναι ο παρατηρητής αγώνα. Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε άλλου παράγοντα στα αποδυτήρια των διαιτητών, πριν, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα.
Δηλαδή μέχρι σήμερα να φανταστούμε πως το φύλλο αγώνα μπορούσε να μεταφερθεί και από ποδοσφαιρικούς παράγοντες προς τους διαιτητές και αν ευνοούσαν οι συνθήκες θα μπορούσε να ήταν και συνδιαμορφωτές του φύλλου??? Επίσης μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα αποδυτήρια διαιτητών μέχρι σήμερα ήταν ένα μικρό “καφενείο” που αν και πάλι ευνοούσαν οι συνθήκες στο ημίχρονο να γινόταν και καμιά συνδιαλλαγή….
  • Αποφασίστηκαν επίσης συγκεκριμένα μέτρα για υποβοηθήσουν το έργο του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας  όπως η άμεση μετάφραση των εκθέσεων των παρατηρητών διαιτησίας από τα ελληνικά στα αγγλικά.
Τι σημαίνει άμεση μετάφραση; Την νύκτα του παιχνιδιού; Την επόμενη μέρα; Πότε μεταφράζονταν οι εκθέσεις δηλαδή μέχρι σήμερα; Ο κ Σνόντι πότε ενημερωνόταν για τους διαιτητές μέχρι σήμερα; Μήπως δεν διάβαζε καν τις εκθέσεις εκτός από τις περιπτώσεις που υπήρχε κάτι μεμπτό; Επίσης ποιος θα τις μεταφράζει και ποια η διασφάλιση ότι θα μεταφέρει την εικόνα του φύλλου επ ακριβώς;
  • Επιπλέον αποφασίστηκε να οριστεί άτομο το οποίο θα βοηθά τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Alan Snoddy αναφορικά με προκαταλήψεις και προβλήματα που παρατηρούνται,  όμως η τελική απόφαση για τους ορισμούς ήταν και παραμένει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας.
Το άτομο που έπεσε στο τραπέζι ψες ήταν ο Χανς Ρέικβαρτ!!! Ο άνθρωπος που υπήρξε αρχιδιαιτητής πριν τον κ Σνόντι και κατά την θητεία του έγινε εγκλήματα διαιτητικά…
  • Ως επιπρόσθετο μέτρο, για δύο αγώνες σε κάθε αγωνιστική που θα επιλέγονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, τα DVD τους θα στέλνονται  στο εξωτερικό και θα αξιολογούνται από ειδικούς τόσο ο διαιτητής όσο και ο παρατηρητής.
Ας γελάσουμε… Ευτυχώς που η επιλογή θα γίνεται από την εκτελεστική της ΚΟΠ ούτως ώστε να διασφαλίζεται ποια διαιτητικά λάθη θα προστατεύονται από την ΚΟΠ και ποια θα παραπέπονται. Φαντάζομαι πως είναι η καλύτερη απειλή για τους διαιτητές για να κάνουν χατίρια…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa