ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου

Αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου

Μπορεί η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είχε κατά πολύ μεγαλύτερο αριθμό τελικών προσπαθειών από την Ανόρθωση, όμως γνώρισε την ήττα με 5-3 στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον» και αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους, σε αντίθεση με την ομάδα μας που παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, πλήρωσε την αστοχία της και κάποιες στιγμές απροσεξίας.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας ξεκίνησε πιο επιθετικά το πρώτο ημίχρονο, η Ανόρθωση ήταν αυτή που στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια σκόραρε (8’), για να έρθει στο αμέσως επόμενο λεπτό η απάντηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτογκόλ ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.
Το σκηνικό που ακολούθησε, δεν ήταν διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε στα αρχικά στάδια του αγώνα. Η Ανόρθωση στο δεύτερη της καλή φάση πέτυχε το 2-1 (12’), για να ακολουθήσουν άλλες δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.
Ακολούθησαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσα σε ένα δίλεπτο, χωρίς ωστόσο να έρθει κάποιο γκολ και έτσι εφαρμόστηκε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου, με την Ανόρθωση να φτάνει στο 3-1 (17’). Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να έχει ουσία στο παιχνίδι της.
Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Ανόρθωση, καθώς έκανε νωρίς το 4-1 (22’), αλλά η ομάδα μας δεν σκόπευε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και μείωσε στο σκορ με γκολ του Μιτσέφσκι (25’). Στη συνέχεια είχαμε καταιγισμό επιθέσεων από την ομάδα μας, με πιο κραυγαλέα την διπλή που απώλεσαν οι Μανώλη και Πάολο (27’).
Η επιθετικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν έντονη, ωστόσο η αστοχία συνεχιζόταν και έτσι το σκορ έμενε αναλλοίωτο, μέχρι που οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι λάθος στην άμυνα της ομάδας μας, πέτυχαν το 5-2 σε καθοριστικό σημείο του αγώνα (32’).
Παρά την ψυχρολουσία, η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω, συνέχισε να είναι δημιουργική και κατάφερε να μειώσει σε 5-3 με γκολ του Μιτσέφσκι (37’). Ακολούθησαν και άλλες καλές ευκαιρίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς όμως να βρουν στόχο, έτσι με σκορ 5-3 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa