ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποκλεισμός σοκ για την Παρί! (vid)

Αποκλεισμός σοκ για την Παρί! (vid)

Η Γκινγκάμπ έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κέρδισε με ανατροπή με 2-1 την Παρί και την απέκλεισε από το Λιγκ Καπ. Πρόκριση για την Μπορντό.

Bet on Alfa

Η τελευταία ήττα της Παρί στα εγχώρια Κύπελλα είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2014. Έπρεπε να περάσουν 5 ολόκληρα χρόνια για να έρθει η επόμενη, με την ουραγό του πρωταθλήματος Γκινγκάμπ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αφήνει τους Παριζιάνους, που είχαν στη σύνθεσή τους τους Μπαμπέ, Νεϊμάρ και Καβάνι (μπήκε στο 46’), κερδίζοντας με ανατροπή με 2-1!

Το ματς ήταν ανοιχτό και στο 61’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Τουράμ, όμως, εκτέλεσε πολύ άσχημα το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ για να δει τον Νεϊμάρ να κάνει το 1-0 στο 62’. Οι παίκτες του Γκουβερνέκ, όμως, δεν τα παράτησαν και στο 81’ κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Νγκαμποτό ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1!

Στις καθυστερήσεις ήρθε η χαριστική βολή για τους Παριζιάνους, με την Γκινγκάμπ να κερδίζει και τρίτο πέναλτι! Ο Τουράμ πήρε την εκδίκησή του και έκανε το τελικό 1-2, στέλνοντας την Γκινγκάμπ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ! Εκεί, προκρίθηκε και η Μπορντό, που με γκολ του Καλού στο 70’ επιβλήθηκε με 1-0 της Χάβρης.

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa