ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποφασίζουν για τη διαιτησία

Αποφασίζουν για τη διαιτησία

Με θέμα συζήτησης τη διαιτησία, ο πρόεδρος της ΚΟΠ και οι πρόεδροι της Α’ Κατηγορίας θα τα πουν το απόγευμα σε άτυπη γενική συνέλευση. Το ραντεβού δόθηκε για τις 18:00 στο Hilton στη Λευκωσία.

Bet on Alfa


Θα γίνει συζήτηση για το κεφάλαιο διαιτησία, οι πρόεδροι θα ακούσουν τον Κουτσοκούμνη και τις θέσεις του Δ.Σ. της ΚΟΠ, θα καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις και αναλόγως θα παρθούν και οι όποιες αποφάσεις. 


Την Τρίτη στη συνεδρία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας επικράτησε η άποψη ότι θα πρέπει να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Άλαν Σνόντι. Η πλειοψηφία αυτό υποστήριξε, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έθεσαν θέμα αλλαγής κι άλλων μελών από την Επιτροπή Διαιτησίας.


Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έκρινε σω
στό να ακούσει και τους προέδρους των σωματείων, που αυτά είναι που κάθε βδομάδα φωνάζουν για τις αποφάσεις της διαιτησίας, πριν ληφθεί η οριστική απόφαση. Πάντως, ο Άλαν Σνόντι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν.

Είναι σημαντική και η θέση που θα εκφράσει η Ομόνοια. Ένα μεγάλο σωματείο, το οποίο επιβάλλεται να τυγχάνει σεβασμού.
Την Τρίτη, το Δ.Σ. της ΚΟΠ θα συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει οριστικές αποφάσεις για τη διαιτησία. Ο Σνόντι είναι το ένα, αφού τα προβλήματα στο χώρο είναι τεράστια και θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα επιφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. 


Η κάθοδος ξένων διαιτητών φαίνεται να ευνοείται από την πλειοψηφία των σωματείων, έστω κι αν είναι προσωρινή λύση.

Autoremarketing

Bet on Alfa