ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποχαιρετάει το Μουντιάλ με ιστορική ανατροπή...

Αποχαιρετάει το Μουντιάλ με ιστορική ανατροπή…

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καζρί που είχε ασίστ και γκολ η Τυνησία γύρισε το 0-1 σε 2-1, επικράτησε του Παναμά και έτσι… χαιρετά το Παγκόσμιο με ψηλά το κεφάλι.

Bet on Alfa
Ιστορική νίκη μετά από 40 χρόνια στο Μουντιάλ για τους Τυνήσιους που το 1-0 του Παναμά το έκαναν 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή και MVP τον Καζρί που είχε μία ασίστ και γκολ.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Η διάταξη του Παναμά: Πενέδο κίπερ, οι τέσσερις της άμυνας οι Ρ. Τόρες, Εσκομπάρ, Μασάδο και Οβάλε. Κέντρο με τρεις, τους Γκόμες, Γοδόι και Αβίγια, άκρα επίθεσης με Μπαρσένας και Χ. Ροντρίγκες και φορ ο Γκ. Τόρες. Ο σχηματισμός της Τυνησίας: Ματχλουτί πορτιέρε, τέσσερις στην άμυνα οι Μεριά, Χαντάντι, Μπεντουί και Ναγκέζ. Στο κέντρο τριάδα με Τσαλελί, Σχιρί και Σασί και μπροστά οι Σλιτί, Καζρί και Μπεν Γιουσέφ.
ΠΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΤΥΝΗΣΙΑ, ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Ο ΠΑΝΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1-0
Οι Αφρικανοί έδειχναν πιο καλοί σε όλο σχεδόν το α’ μέρος και με αιχμή του δόρατος του Μπεν Γιουσέφ που είχε και 2 καλές φάσεις, μία τακουνάκι στο ξεκίνημα και μία κεφαλιά σχεδόν στο δοκάρι μετά το 1-0 του Παναμά απείλησαν και κυνήγησαν το τέρμα. Ο Παναμάς σε μια ανύποπτη φάση με διαδοχικά σουτ και κόντρες είδε τον Ροντρίγκες να σουτάρει πάνω στον Μεριά, η μπάλα να αλλάζει πορεία και να ξεγελά τον κίπερ των Τυνήσιων και έτσι να γίνεται το 1-0 για την Εθνική της χώρας τους στο 33′.
Η… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΜΠΕΝ ΓΙΟΥΣΕΦ Η ΤΥΝΗΣΙΑ  ΚΑΙ 2-1 Ο ΚΑΡΖΙ
Στο 51ο λεπτό ο Μπεν Γιούσεφ από κοντά τελείωσε εξαιρετικά την φάση από το γύρισμα του Καζρί για το 1-1. Δύο λεπτά μετά είχε ένα χαμένο τετ α τετ. Στο 66′ έγινε και το 2-1 από τους συνολικά ανώτερους Τυνήσιους μετά από μπαλιά του Χαντάντι, κακή κίνηση του κίπερ Πενέδο και πολύ καλό τελείωμα σε κενή όμως εστία από τον Καζρί για το 2-1. Ο Παναμάς στην συνέχεια βρήκε τρόπο να φτάσει στο 2-2 αλλά ο Τεγιάδα έκανε την γκάφα να κάνει επιθετικό φάουλ στον Μεριά (σ.σ. πριν πάει η μπάλα στον σκόρερ φυσικά) και το τέρμα δεν μέτρησε. Εν τέλει οι Τυνήσιοι και γύρισαν το ματς και το κέρδισαν αποχωρώντας με περηφάνεια από τον θεσμό… Δίκαιη η επικράτησή τους καθώς ήταν πιο καλή ομάδα.
Παναμάς: Πενέδο, Εσκομπάρ, Ρ. Τόρες (56′ Τεγιάδα), Γκόμες, Μπαρσένας, Γκ. Τόρες (46′ Κάμινγκς), Μασάδο, Οβάλε, Αβίγια (81′ Αρόγιο), Γοδόι και Χ. Ροντρίγκες.
Τυνησία: Ματχλουτί, Μεριά, Χαντάντι, Μπεντουί, Μπεν Γιουσέφ, Καζρί (89′ Σραφί), Σασί (46′ Μπαντρί), Σχιρί, Τσαλελί, Ναγκέζ και Σλιτί (76′ Καλίλ).
Autoremarketing

Bet on Alfa