ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπρίλιος, ο μήνας της κρίσης!

Απρίλιος, ο μήνας της κρίσης!

Πού θυμήθηκαν τον Απρίλιο ακόμη έχουμε μέσα Μαρτίου, θα πει κάποιος. Σωστά. Έλα ντε όμως που ο επόμενος μήνας θα καθορίσει πολλά και ίσως κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένας Απρίλιος γεμάτος ντέρμπι και μάλιστα από τις 3 έως και τις 20 του μήνα τα ματς θα είναι ανά τρεις ημέρες, αφού θα προστεθούν και οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το κύπελλο.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό, μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα το προσεχές Σάββατο, που επιβάλλεται να είναι νικηφόρο για να επανέλθει η ηρεμία. Ακολούθως, οι. πολεμιστές να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αφού θα υπάρξει διακοπή λόγω του φιλικού εκτός έδρας αγώνα της Κύπρου με την Ουκρανία και να επαναρχίσουν τις υποχρεώσεις τους αποφασισμένοι για να πετύχουν το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Πιο «καυτός» δεν γίνεται ο Απρίλιος. Το πρόγραμμα «γεμάτο» και η Ομόνοια καλείται να δείξει αντοχές. Πέρα από τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα (ΑΕΚ, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ) θα έχει να δώσει τις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Εντός Απριλίου, λοιπόν, «παίζονται» πολλά για να έχει happy end η τρέχουσα σεζόν για την Ομόνοια. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα έχει στόχο την παρουσία της στον τελικό κυπέλλου αλλά και στην κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Και η τέταρτη υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχα, όμως στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να εξαρτώνται από τρίτους.

Autoremarketing

Bet on Alfa