ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόλλων και ΑΕΚ στους ομίλους... αποκλεισμός στη "ρουλέτα" για...

Απόλλων και ΑΕΚ στους ομίλους… αποκλεισμός στη “ρουλέτα” για Αποέλ! (vids)

Ο Απόλλων στους ομίλους του Europa League! Η ομάδα της Λεμεσού έκανε την υπέρβαση, επικράτησε 1-0 της Βασιλείας εντός έδρας κάλυψε το 2-3 της Ελβετίας κι έγραψε ιστορία! Οι Κύπριοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και στο α’ μέρος είχαν δυο καλές φάσεις, αλλά ο Περέιρα είδε στο 14′ τον Χάνσεν να αποκρούει, ενώ στο 38′ η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη, ο Απόλλων συνέχισε την πίεση και στο 53ο λεπτό πέτυχε το γκολ της λύτρωσης. Ο Χάμπος έπιασε δυνατό σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χάνσεν διαμορφώνοντας το 1-0. Οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Βάλε με δυο μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες του Βαν Βολφσφίνγκελ κράτησε το μηδέν.

Bet on Alfa

Συνεπής η ΑΕΚ με το ραντεβού πρόκρισης, αφού μετά το 1-1 στη Σλοβακία, επικράτησε εύκολα 3-0 εντός της Τρέντσιν και βρέθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League. Απίθανο ξεκίνημα για τους Κύπριους, αφού στο… 25 δευτερόλεπτο ο Γιάννου σκόραρε με πλασέ έπειτα από ασίστ του Τριτσκόφσκι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο 35ο λεπτό ο Ακοράν με σουτάρα πέτυχε το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 65ο λεπτό, όταν ο Γιάννου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τρισκόφσκι!

Με έναν… τρελό τρόπο αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Η Αστάνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με αυστηρό πέναλτι στο 15′, κράτησε ως το τέλος, πήγε το ματς στην παράταση, ενώ στη ρώσικη ρουλέτα… κατάφερε να χάσει  τα 4 από τα 5 πέναλτι, Έτσι, η Αστάνα πήρε την πρόκριση με 2-1 στα πέναλτι! Στο 16ο λεπτό η ομάδα από το Καζακστάν άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ενρίκε. Στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης με Ντελατόρε (103′, 115′) και Ντε Βινσέντι (113′), αλλά δεν ήταν εύστοχος. Στη ρώσικη ρουλέτα, μόνο ο Μοράις ευστόχησε, αντίθετα Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε και Σόουζα δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα!

Autoremarketing

Bet on Alfa