ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΑπόψη Φιλάθλου: "Και κάπως έτσι… παιχνίδι χωρίς αύριο στο...

Απόψη Φιλάθλου: “Και κάπως έτσι… παιχνίδι χωρίς αύριο στο Δασάκι”

Αγαπητή σύνταξη.
 
Είμαι φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απο παιδάκι και για πολλα χρονια πήγαινα στα γήπεδα. Σημερα παρακολουθώ απο μακριά αλλα παντα με το ιδιο ενδιαφέρον. 
Θα ήθελα να κανω με ταπεινότητα καποια σχόλια στο δημοσιευμα σας. Κατανοουμε την επιθυμία που έχουμε ολοι μας για μια καλύτερη χρονια όμως τα πράγματα δεν αλλάζουν σε μια μέρα ούτε τελειώνει το πρωτάθλημα σε πεντε έξι αγωνιςτικες.
Θεωρώ πως η αναφορά σας ότι  η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδεύσει την ερχόμενη βδομάδα στο Δασάκι με την πλάτη στον τοίχο σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, δεν μπορει να εκφράσει την πραγματικότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε μια νέα προσπαθεια στην οποια θα έχουμε και αποτυχίες και πισωγυρίσματα , άρα χρειάζεται πολλή ψυχραιμία για να προχωρήσουμε.
Ως επισης και η αναφορά σας στον προπονητή και στο μέλλον του σε τυχόν νέα αποτυχία. Θεωρώ οτι ένας προπονητής πρέπει να δουλέψει σε βάθος χρόνου επιτέλους για να δούμε το αποτελεσμα της δουλειάς του. Δεν μπορούμε να κρίνουμε με βαςη το κοινό αίσθημα, πριν μερικές μέρες ηταν καλός και σημερα θα κριθεί το μέλλον του. Ειναι πολυ πιθανόν να χάσουμε το παιχνίδι, εξάλλου ξέρετε πολυ καλύτερα απο μας με ποιους όρους παίζουν κάποιες ομάδες. Σε κάποιες  περιπτωσεις σκίζονται και σε αλλες πασάρουν στους αντιπάλους για να χάσουν.Αρα χρειάζεται υπομονή όσο και αν αυτο ακούγεται βαρετό.
Κατα την άποψη μου πρέπει να βαδίσουμε στο μοντέλο της Λίβερπουλ , με υπομονή να στήσουμε μια ομαδα αξιόμαχη.
Π.Π
Autoremarketing

Bet on Alfa