ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό Δευτέρας τα σπουδαία...

Από Δευτέρας τα σπουδαία…

Μπαίνοντας σιγά – σιγά στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η αγωνία στρέφεται στην συμπλήρωση του ρόστερ έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει την απαραίτητη ποιότητα αλλά και το βάθος για να ανταπεξέλθει πλήρως στον μακρύ μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας.

Bet on Alfa

Πρώτη προτεραιότητα και για την οποία αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ώρα είναι αυτή του αριστερού μπακ.  Ήδη έχουν γίνει επαφές με τρείς ποδοσφαιριστές και έχει παρθεί η τελική απόφαση από την ομάδα προγραμματισμού και το τεχνικό επιτελείο. Μένουν απλά κάποια διαδικαστικά για να μπορεί να ανακοινωθεί κι επίσημα η τελική απόφαση.

Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σίγουρα στην απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος θα πλαισιώσει στο ρόστερ τους Ντάρμπισαϊαρ και Ραμίρεζ, ενώ μετά την λύση της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες με τον Ρούμπεν Άλβες έχει ανοίξει ο δρόμος και γι’ απόκτηση ενός ανασταλτικούς χαφ.

Και γι’ αυτές τις κινήσεις έχουν γίνει κάποιες επαφές όμως ακόμα δεν προκύπτει κάτι δεδομένο. Η εβδομάδα που μπαίνει είναι πολύ καθοριστική και ίσως ξεκαθαρίσουν τα 2/3 των εκκρεμοτήτων έτσι ώστε η ομάδα να μπει στο τελευταίο 15ημέρο  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σχεδόν πλήρης.

Autoremarketing

Bet on Alfa