ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό την κόλαση στον παράδεισο, με θέληση και χαρακτήρα!

Από την κόλαση στον παράδεισο, με θέληση και χαρακτήρα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καρδιοκτύπησε όμως κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και να δραπετεύσει από το Δασάκι με την νίκη.

Bet on Alfa

Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε μουδιασμένη με τα πόδια των παικτών να είναι βαρετά, σαφώς επηρεασμένη από τα όσα διαδραματίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε αλλά και με το άγχος για το τρίποντο σήμερα.

Το γκολ του Σιέρινταν έλυσε κάπως τα πόδια των παικτών, κυκλοφόρησαν μπάλα και κράτησαν τον Εθνικό μακριά από την περιοχή με κατοχή 55%. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδύνεψε σε δύο φάσεις μετά από ολιγορία της άμυνας με την ευθύνη να βαραίνει κυρίως τον κακό Νασιμέντο, όμως ευτυχώς ο Παναγή έσωσε!

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε το παιχνίδι εντούτοις μερικές κακές μεταβιβάσεις στην μεσοαμυντική γραμμή έφεραν την ισοφάριση. Ακολούθησε ένα κακό δεκάλεπτο, όμως οι παίκτες με θέληση και χαρακτήρα κατάφεραν να ασκήσουν πίεση και να πετύχουν την νίκη.

Στα θετικά του αγώνα συγκαταλέγεται η απόδοση του Φλορέσκου, ενός παίκτη που μπορεί να είναι βαρόμετρο στον άξονα, καθώς και η εξαιρετική προσπάθεια του Σιέρινταν που κυνήγησε όλες τις φάσεις.

Τα βλέμματα τώρα και πάλι στρέφονται στην αμυντική γραμμή, καθώς ο μυιικός τραυματισμός του Όρσουλιτς αλλά και η αναγκαστική αλλαγή Νασιμέντο μειώνουν κατά πολύ τις επιλογές ενόψει Καρμιώτισσας.

Autoremarketing

Bet on Alfa