ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα, αυτή την στιγμή ξέρω...

“Αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα, αυτή την στιγμή ξέρω τις αιτίες”

Πολύ έντονος ήταν ο προπονητής της ομάδας μας στην δημοσιογραφική διάσκεψη. Δείτε όσα είπε.

Bet on Alfa

“Εγώ δεν έχω χαρτάκι.(Για το χαρτάκι που κρατούσε ο Γιώργος Κωστή). Θα πω εγώ απαντήσεις και εγώ είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Σήμερα δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, μπράβο τους. Το ξέρουμε ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα.

Πήραμε ένα μάθημα που δεν είναι η ήττα. Είναι κάποια πράγματα που σίγουρα για μένα πλέον τα έχω καταλάβει πολύ καλά. Αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα. Αυτή την στιγμή ξέρω τις αιτίες. Το ξέρετε ότι παίξαμε τρία παιχνίδια με το Αποελ. Δεν θα πω τίποτα για το παιχνίδι.

Είπα στα παιδιά ψηλά το κεφάλι. Δεν ξέρω αν θυμάστε, εγώ δεν χαίρομαι τόσο πολύ τις νίκες αλλά δεν κλαίω και για τις ήττες. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι. Θα σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε μέσα στους στόχους. Σίγουρα το γόητρο είναι κάτι διαφορετικό όταν παίζουμε με το Αποέλ. Εμείς ξέραμε, συζητήσαμε και ξέρουμε τι έχουμε κάνει λάθος και αυτό θα το διορθώσουμε πάρα πολύ του χρόνου. Αυτή η κατάσταση του χρόνου δεν θα είναι έτσι. Απ’ εκεί και πέρα, πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος και μπορεί να σας φανεί περίεργο. Δώσανε ότι μπορούσανε. Έχουμε μπροστά πολλά και σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Αν με ρωτάτε αν σκεφτήκαμε το κύπελλο, όχι δεν είναι αιτία αυτή, απλά δεν μπήκαμε όπως είπαμε. Το ξέραμε πως έτσι θα είναι και πέσαμε στην παγίδα του Αποέλ ακόμα μια φορά. Ελπίζω πως στην επόμενη φορά δεν θα είναι έτσι”.

Autoremarketing

Bet on Alfa