ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑυτή τη φορά να μην τους την χαρίσουμε!

Αυτή τη φορά να μην τους την χαρίσουμε!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος είχε αρκετές ευκαιρίες σε ορισμένους αγώνες να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών που είχαν οι αντίπαλοί μας και να τους πλησιάσει ακόμα και να τους ξεπεράσει στην βαθμολογία, όμως δεν έδειξε συνέπεια και πειθαρχία με αποτέλεσμα να απολέσει ευκαιρίες ανόδου.

Bet on Alfa

Σήμερα έχει άλλη μία χρυσή ευκαιρία να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των υπολοίπων!

Αυτή τη φορά να μην τους την χαρίσουμε!

Η ομάδα από την μέρα που βρίσκεται ο Μιλόγεβιτς στο πάγκο παρουσιάζει χαρακτήρα αλλά και σταθερότητα! Αναπτερώθηκε η ελπίδα επέστρεψε το χαμόγελο και η ικανοποίηση στα πρόσωπα ολόκληρου του Πράσινου οικοδομήματος.

Ο πράσινος λαός σήμερα πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στο ΓΣΠ. Πρέπει να δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα αλλά και να πανηγυρίσει με την ψυχή του. Ο λαός χρειάζεται επιτυχίες. Του έχουν λείψει πολύ και ο προπονητής μας το είπε άλλωστε ότι θα κάνει τα πάντα για να νιώθει περήφανος ο κόσμος για την ομάδα του.

Από την άλλη, οι παίκτες πρέπει σήμερα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε την πεποίθηση πως αν οι παίκτες παίξουν την μπάλα που μπορούν, τότε θα είναι πολύ εύκολη η επικράτηση μας σήμερα. Υπάρχουν οι απουσίες στο κέντρο. Το ποιοι θα αναπληρώσουν τα κενά είναι θέμα που απασχόλησε αρκετά τον προπονητή μας και ναι του έχουμε εμπιστοσύνη. Άλλωστε η ομάδα μας με τον Μιλόγεβιτς έλυσε και δυσκολότερους γρίφους. 

Το μόνο που μένει είναι στις 5 το ΓΣΠ να είναι καμίνι κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και από εκεί και πέρα η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa