ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑφεντικό στο Λεβάντε και στην Ευρώπη (vid)

Αφεντικό στο Λεβάντε και στην Ευρώπη (vid)

Ο γειτονικός «εμφύλιος» της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια είχε τεράστιο νικητή τη δεύτερη, που με διπλό χτύπημα στις καθυστερήσεις πήρε το 1-3 και τη μισή πρόκριση για τα ημιτελικά.

Bet on Alfa

Απέχουν μεταξύ τους 60 χλμ. Οπότε είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν ήταν απλά «εμφύλιος», αλλά κάτι σαν… πόλεμος γειτονιάς. Αυτό το Βιγιαρεάλ – Λεβάντε ήταν η μάχη του Λεβάντε και την πήρε η δεύτερη. Το Κίτρινο Υποβρύχιο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήταν καλύτερο όμως σχεδόν σε όλο το ματς, μα στο φινάλε πλήρωσε την προσπάθειά του να πάρει τη νίκη, δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και με το εις βάρος του 1-3, οι Νυχτερίδες έγιναν το τεράστιο φαβορί για να πάνε στα ημιτελικά.

Μόλις στο 6′ ο Κάσερες έκανε ανόητο πέναλτι στον Γκουέντες. Ο Αντρές απέκρουσε την εκτέλεση του Παρέχο, αλλά στην επαναφορά ο Γκουέντες βρήκε δίχτυα. Στο 36′ ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ για πέναλτι, με τον Καθόρλα να ευστοχεί. Οι γηπεδούχοι έχτισαν και σπατάλησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες και στο τέλος βγήκαν πιο μαζικά μπροστά, κάτι που πλήρωσαν. Στο 90’+1” το τέλειο φαλτσαριστό του Βας και δύο λεπτά αργότερα η ιδανική αντεπίθεση και το τελείωμα του Γκουέντες έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στη Βαλένθια για το ραντεβού στο «Μεστάγια».

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Αντρές, Αλβαρο, Βίκτορ Ρουίθ, Κιντιγιά, Μάριο (87′ Πεδράθα), Κάσερες (72′ Μορλάνες), Καθόρλα, Ιμπόρα (67′ Μπάκα), Φορνάλς, Τσουκβουέζε, Ζεράρ

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκαγιά, Ρονκάλια, (58′ Πιτσίνι) Βας, Παρέχο, Φεράν Τόρες (61′ Κοκλάν), Γκουέντες, Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό (69′ Τσερίσεβ).

 Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa