ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου:"Αρχίσαμε να κερδίζουμε αυτοπεποίθηση"

Α.Δημητρίου:”Αρχίσαμε να κερδίζουμε αυτοπεποίθηση”

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Bet on Alfa

«Είναι ένα καλό σκορ για παιχνίδι Κυπέλλου το 2-0. Θέλαμε να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι και τα καταφέραμε, χωρίς να σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια. Θα χρειαστεί μια παρόμοια εμφάνιση στο Δασάκι για να πάρουμε την πρόκριση. Από κει και πέρα ήταν ια εμφάνιση όπως αρμόζει σε παιχνίδια τέτοιου χαρακτήρα. Ήταν εξαιρετικά περιορισμένοι οι χώροι για να κινηθούμε λόγω του τρόπου που επέλεξε ο Εθνικός να παίξει, όμως η ομάδα είχε υπομονή, είχε πειθαρχία στο πλάνο της και στο τέλος έβαλε την ουσία και πήρε αυτό το 2-0. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αγία Νάπα. Χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι σημαντικό να κερδίσουμε υο Σάββατο και αυτό σκεφτόμαστε» είπε αρχικά για το χθεσινό παιχνίδι.

Για το πολύ όμορφο γκολ του Μαργκάσα και για την δήλωση του προπονητή ότι η Ομόνοια έχει τρομερές δυνατότητες:“Το γκολ του Ρενάτο ήταν εξαιρετικό, σπάνιας ομορφιάς και ήρθε σαν επιβράβευση για τον ίδιο, για την τεράστια προσπάθεια που κάνει στην ομάδα. Αυτός ο τρόπος ήταν ένας τρόπος για να σκοράρουμε αν λάβουμε υπόψην ότι ο Εθνικός μάζεψε όλους τους παίκτες τους στην περιοχή του. Ευτυχώς που ήταν εύστοχος ο Μαργκάσα. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η Ομόνοια επέτρεψε στον Εθνικό να απειλήσει εκτός από μια φάση που προκάλεσε ένταση όταν δεν τηρήθηκε το fairplay, ενώ εμείς προηγουμένως το τηρήσαμε σε 2-3 περιπτώσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι καθαρά θέμα της κάθε ομάδας, δεν θέλω να σταθόύμε σε αυτή την φάση. Άρχισε να φαίνεται πιο έντονα η δουλειά του προπονητή και των συνεργατών του μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Στα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν ευδιάκριτη σε τόσο βαθμό η πρόοδος, όσοι ήταν κοντά στην ομάδα περίμεναν αυτή την πρόοδο και αυτό φαίνεται πλέον και στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πράγματα να προσθέσουμε, έχουμε τρομερές δυνατότητες όπως είπε ο προπονητής και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέσα από την δουλειά και μέσα από την ενίσχυσης. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Αγία Νάπα για να μειώσουμε τις αποστάσει και όταν αυτό γίνει με το καλό να πιάσουμε μια καλύτερη θέση από αυτήν που είμαστε σήμερα”.

“Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα όμως κερδίσαμε αυτοπεποίθηση ενόψει και της συνέχειας”.
“Η ομάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ και μόλις 1 στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του εστίασε στον τομέα αυτό, διορθώνεται αυτό και ελπίζουμε να διατηρηθεί. Αυτό που ψάχνουμε είναι η αγωνιστική σταθερότητα σε υψηλά επίπεδα”

Για το θέμα ενίσχυσης:Ο Καρλίτος αγωνιστικά είναι έτοιμος να βοηθήσει αν το αποφασίσει ο προπονητής. Πρέπει πρώτα να εγγραφή θα αρχίσει η διαδικασία ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Η προσπάθεια είναι σύντονα να κλείσουμε άλλον έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την Ομόνοια καθώς ψάχνουμε έτοιμους ποδοσφαιριστές που σημαίνει ότι είχαν ομάδα. Αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε και άλλη μια μεταγραφή. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές για να αποκτηθούν άλλοι.

Για το αγωνιστικό:”Ο Δημητρίου είχε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και δεν έπαιξε χθες, ενώ είναι οι Χριστοφή και Παναγιώτου. Ο Χριστοφή θα πάει ξανά Μόναχο μέσα του μήνα, ενώ ο Παναγιώτου έβγαλε το πόδι του από τον νάρθηκα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa