ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου:"Μεγάλη αποφασιστικότητα για να έχουμε επιτυχίες"

Α.Δημητρίου:”Μεγάλη αποφασιστικότητα για να έχουμε επιτυχίες”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση…  

Bet on Alfa

«Η ισοπαλία δεν είναι αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί. Θέλαμε να νικήσουμε, ωστόσο αν αναλογιστούμε τις πολλές απουσίες που είχαμε, αυτό περιόρισε τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες και να συνεχίσουμε μια νικηφόρα πορεία. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση στην ομάδα αλλά και μεγάλη αποφασιστικότητα για να έχουμε επιτυχίες στη συνέχεια».

Για το τι κρατούν από τον αγώνα…

«Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας. Η αφοσίωση που υπέδειξαν οι ποδοσφαιριστές, η συγκέντρωση και το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο είναι αυτά που μας ικανοποίησαν και θέλουμε να τα διατηρήσουμε. Με τις επιστροφές και τις κινήσεις ενίσχυσης θα έχουμε περισσότερες επιλογές και ποιότητα κάτι που θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό το ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δεχτήκαμε γκολ. Είδαμε και πέντε Κύπριους να αγωνίζονται στο παιχνίδι. Έπαιξαν και παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Είδαμε τον Ρούνιε που συνεχίζει στην ομάδα να κάνει μια από τις καλύτερες παρουσίες του. Κρατούμε την παρουσία του κόσμου που έδωσαν βοήθεια στους ποδοσφαιριστές. Το ότι εξάντλησαν τα εισιτήρια είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Για τις αποστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν από τις προνομιούχες θέσεις

«Για αυτό είναι σημαντικό να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες και σιγά σιγά να χτίσουμε ξανά ένα νικηφόρο σερί. Υπάρχει αποφασιστικότητα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Τετάρτη έχουμε παιχνίδι κυπέλλου. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός αφού θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι και ένας δρόμος που οδηγεί στην υλοποίηση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να πάρουμε σκορ που να μην αμφισβητεί το ποιος θα περάσει στον επόμενο γύρο ή να βάλουμε βάσεις πρόκρισης».

Για τις επιστροφές…

«Γεμίζει η ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, αφού θα έχουμε τα παιχνίδια με Εθνικό και Αγία Νάπα. Ο Χριστοφή θα πάει ξανά στο Μόναχο στα μέσα του μήνα και εκεί θα μάθουμε αν θα μπει στην ομάδα»

Αν υπολογίζεται Γκουλόν…  

«Είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσίας το πώς θα χρησιμοποιήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το θέμα με τον Μπρανέσκου και το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης…  

«Είναι δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς στην ομάδα μας. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια δέσμευση μετά το τέλος του δανεισμού».

Autoremarketing

Bet on Alfa