ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου:"Μεγάλη επιθυμία για ν’ ανέβει βαθμολογικά η ομάδα"

Α.Δημητρίου:”Μεγάλη επιθυμία για ν’ ανέβει βαθμολογικά η ομάδα”

Για τη χθεσινή νίκη της Ομόνοιας επί της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο ε.τ. των «πράσινων» Ανδρέας Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, για πολλούς λόγους, την χρειαζόμασταν και την χρειάζονταν οι ποδοσφαιριστές. Δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και η εμφάνιση, ήταν βελτιωμένη, αυτό δίνει μια αισιοδοξία για τη συνέχεια, προσθέσαμε στοιχεία που θέλει και απαιτεί να βλέπει ο προπονητής, πάθος για νίκη, οργάνωση καλύτερη, νοοτροπία νικητή κ.α.».

«Δημιουργικά πήγαμε πολύ καλύτερα, βρήκαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, πετύχαμε… τρία γκολ, ακόμη και ανασταλτικά δουλέψαμε σε καλό βαθμό γιατί απέναντι μας είχαμε μια πολύ επιθετική ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα, και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, δείξαμε και κάποιες τάσεις για να δημιουργήσουμε οι ίδιοι πρόβλημα στον εαυτό μας…».

«Κρατάμε την βελτίωση, θέλουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα για να ανέβει περαιτέρω βαθμολογικά η ομάδα, είναι μεγάλη η επιθυμία που υπάρχει. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιγνίδι με τον Εθνικό».

«Μας ταλαιπώρησε πολύ αυτό το θέμα της σταθερότητας, νιώθουμε ότι σιγά-σιγά θα κτίζουμε σε αυτό το κομμάτι και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

«Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και ατομικά και ομαδικά παραπάνω, ο προπονητής ζητά πάντα το κάτι παραπάνω. Για να μπορέσουμε να κάνουμε το σερί νικών, χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτή την βελτίωση. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιγνίδια. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να κάνει σερί νικών για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις».

Για διαιτησία: «Ήταν ένα γκολ καθαρό και πολύ όμορφο ήταν και σε καθοριστικό χρονικό σημείο, ήταν σοβαρό λάθος από τον βοηθό. Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτά τα λάθη».

Για Χριστοφή: «Εντός του επόμενου διαστήματος θα μεταβεί στο Μόναχο για επαναξιολόγηση και θα γνωρίζουμε πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά».

Για μεταγραφικά: «Η ενίσχυση θα γίνει για να αυξηθούν οι επιλογές του προπονητή. Θέλουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα να κλείσουν αυτές οι μεταγραφές. Η περίπτωση του Ρούνιε είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, ακόμη λίγη υπομονή και θα έχουμε κατάληξη. Θα κάνουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και ίσως να γίνουν 4 μεταγραφές».

Για κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στο ΓΣΠ».

Autoremarketing

Bet on Alfa