ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου:"Να δούμε μια βελτιωμένη Ομόνοια"

Α.Δημητρίου:”Να δούμε μια βελτιωμένη Ομόνοια”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.  

Bet on Alfa

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…  

«Για μας δεν υπάρχει άλλος χρόνος να χάσουμε. Θα πρέπει να τρέξουμε για να προλάβουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από εμάς. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως πάμε στο γήπεδο με στόχο να δούμε μια βελτιωμένη ομάδα που θα κερδίσει και το παιχνίδι».

Για την αστάθεια που υπάρχει…  

«Από τους βασικούς μας στόχος είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση της ομάδας σε ψηλά επίπεδο. Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύει η τεχνική ηγεσία. Αν συνεχίσουμε την αγωνιστική αστάθεια, θα βρεθούμε εκτός στόχων. Για αυτό έχει πέσει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της σταθερότητας. Η τεχνική ηγεσία αισιοδοξεί ότι μπορεί να αλλάξει την ομάδα προς το καλύτερο ως προς αυτό το κομμάτι».

Για τη σημασία των δύο αγώνων που ακολουθούν με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα…  

«Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και το κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και δεν υπάρχει λόγος να βλέπουμε μακριά. Θα επιδιώξουμε να πετύχουμε νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Στο μυαλό μας είναι το πώς θα νικήσουμε την ΑΕΛ. Μπορεί να έχει προβλήματα όμως παραμένει μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε». .

Για τα εισιτήρια…  

«Θα έχουμε και πάλι αρκετό κόσμο. Θα παίξουν και αυτοί σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα. Έχουμε την αίσθηση ότι θα έχουμε και πάλι αρκετό κόσμο. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο».

Για τα μεταγραφικά…  

«Έχουν ξεκινήσει ενέργειες για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου με στόχο να καλυφθούν θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα. Την ευθύνη την έχει η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με την εφορία ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε μεταγραφές».

Για τον Πέρες…  

«Του έγινε πρόταση για αποδέσμευση και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία».

Για τον Ρούνιε…  

«Έχει γίνει πρόταση για να ανανεωθεί η μεταξύ μας συνεργασία και η απάντηση αναμένεται τις επόμενες μέρες. Η πρόταση είναι δεδομένη και η ομάδα περιμένει σύντομα την απάντηση του. Θα πρέπει να γνωρίζει και ο προπονητής πως θα προχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Autoremarketing

Bet on Alfa