ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Δημητρίου:"Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους"

Α.Δημητρίου:”Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους”

Ο Αντρέας Δημητρίου τοποθετήθηκε στον ΑΣΤΡΑ και στην συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ…

Bet on Alfa

”Από την αρχή το Διοικητικό Συμβούλιο είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο να αποδεχτεί να δοθούν τα προσωπικά στοιχεία οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τρίτους και ειδικά σε άλλη ομάδα. Αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο.

Όπως αναφέρεται και στην χθεσινή ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σωματείο μας δεν συμφωνεί με τους ελέγχους ταυτοποίησης. Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η μοναδική ομάδα που τάχθηκε ανοικτά ενάντια στο νομοσχέδιο για την κάρτα φιλάθλου και εξέφρασε αυτήν της την αντίθεση και στην Βουλή.

Ουσιαστικά, το Διοικητικό Συμβούλιο κλήθηκε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση. Είτε θα έβρισκε λύση για να δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παρευρεθούν στο γήπεδο, είτε δεν θα προπωλούνταν εισιτήρια και δεν θα υπήρχαν φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο.

Τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο διασφάλισε πως τα προσωπικά στοιχεία του κάθε φίλαθλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν θα περιέλθουν στην κατοχή κανενός. Ο κάθε φίλαθλος θα κρατά το εισιτήριό του στην κατοχή του, σε καμία περίπτωση δεν θα υποχρεωθεί να το δώσει σε κάποιον άλλο και άρα κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία, τα οποία θα αναγράφονται μόνο πάνω στο εισιτήριο.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους, σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η παρουσία του κόσμου μας στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτήν τη νίκη τη θέλουμε και η ομάδα με τη βοήθεια του κόσμου, έχει τις δυνατότητες για να την πετύχει.

Η προπώληση συνεχίζεται σήμερα και αύριο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας και από την Παρασκευή, τα διαθέσιμα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέμενε πως θα υπήρχε κάποια αντίδραση. Αυτό είναι λογικό. Είναι ένας ασυνήθιστος τρόπος εισόδου στο γήπεδο για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο κάθε άνθρωπος το δέχεται διαφορετικά και έχει τα δικά του πιστεύω και αντιλήψεις. Αυτά είναι σεβαστά. Το σημαντικό είναι να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι, να σεβόμαστε ο ένας τα πιστεύω και τις αντιλήψεις του άλλου.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση κάποιος τρίτος, στα προσωπικά στοιχεία του φίλαθλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο καθένας φίλαθλος θα είναι και ο μοναδικός που θα έχει στην κατοχή του τα προσωπικά του στοιχεία. Επαναλαμβάνουμε, πως η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο στο πλευρό της”.

Πηγή

 

Autoremarketing

Bet on Alfa