ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑ. Δημητρίου: "Κρατάμε ότι η ομάδα ήθελε να κερδίσει...

Α. Δημητρίου: “Κρατάμε ότι η ομάδα ήθελε να κερδίσει και το ζήτησε. Θέλουμε σταθερότητα!”

Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέα Δημητρίου μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και τη νίκη της ομάδας μας με 1-0:

Bet on Alfa

“Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Αντρέα Καΐμη και στην οικογένειά του. Είμαστε σίγουροι ότι την χάρηκε από ψηλά. Είναι η αρχή αυτή η νίκη, για την Ομόνοια που έχει πολύ ψηλούς στόχους όχι μόνο για φέτος αλλά γενικότερα για το πλάνο που έχει ξεκινήσει στην ομάδα. Θέλουμε η απόδοση μας να γίνεται καλύτερη. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε το θετικό πνεύμα, κρατάμε ότι η ομάδα ήθελε να κερδίσει και το ζήτησε. Θέλουμε σταθερότητα. Θέλουμε αυτή τη νίκη να την χαρεί ο κόσμος μας που δυστυχώς έχει πικραθεί”.

Υπάρχει κάτι στο μεταγραφικό που μπορείτε να πείτε; “Ο προπονητής δουλεύει με τον κ. Λάρκου. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες όμως μόνο αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα κάνουμε τις μεταγραφές. Αν δεν βρούμε δεν θα κάνουμε ή θα κάνουμε μία. Οπότε λίγη υπομονή”.

Για όσα γράφονται για Αντόνια και μετακίνηση σε ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια. Ποιά είναι η τοποθέτηση; “Θα ζητήσουμε λίγη υπομονή στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσθαφαιρέσεις. Όταν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, θα το πούμε. Ευχαριστούμε ξανά το κόσμο που ήρθε σήμερα στην παγωνιά και στήριξε την ομάδα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa