ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒάζουν υπογραφή οι Γκαφόρ και Γκρίνιτζ

Βάζουν υπογραφή οι Γκαφόρ και Γκρίνιτζ

Στην Κύπρο βρίσκονται δυο από το νέα αποκτήματα της Ομόνοιας, ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο σύλλογος ανακοίνωσε κατ’ αρχήν συμφωνία. Πρόκειται για τους Μίκαελ Γκαφόρ και Τζόρνταν Γκρίνιτζ. Οι δυο τους, θα περάσουν από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ακολούθως θα κληθούν να υπογράψουν το συμβόλαιό τους. Εντός της ημέρας, το πολύ μέχρι αύριο αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησής τους από την Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός, βρίσκεται από χθες στην Κύπρο. Παρόλο που είναι μόλις 18 χρονών, έχει αρκετές συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Στόουκ, πετυχαίνοντας πολλά γκολ και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Ο Γκόμεθ επενδύει στο πρόσωπό του αφού έχει χαρακτηριστικά δεινού γκολτζή, είναι ψηλός και δυνατός.

Όσον αφορά στον Γάλλο κεντρικός αμυντικό, Μίκαελ Γκαφόρ, είναι έμπειρος, ξέρει μπάλα και μπορεί να οργανώσει επιθετική προσπάθεια από την άμυνα. Έχει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Segunda Division και μαζί με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που θα αποκτηθεί, εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν το δίδυμο στην άμυνα.

Πλέον, η προσοχή εστιάζεται στις υπόλοιπες μετεγγραφές που θα γίνουν. Άλλες 6-7 προσθήκες θεωρούνται σίγουρος, ενώ ενδέχεται ο αριθμός να αυξηθεί στην πορεία. Ο Γκόμεθ άφησε ανοιχτό το παράθυρο προσθαφαιρέσεων μέχρι και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου.

Autoremarketing

Bet on Alfa