ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒήμα πρόκρισης για ΑΕΚ, ελπίζει ο Απόλλωνας. Προβάδισμα Ζενίτ,...

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ, ελπίζει ο Απόλλωνας. Προβάδισμα Ζενίτ, Σεβίλλη (vid)

Βήμα πρόκρισης για τους ομίλους έκανε ΑΕΚ, με την ομάδα της Λάρνακας να αποσπά ισοπαλία 1-1 από την Τρέντσιν εκτός. Ηττα… ελπίδας ο Απόλλων από τη Βασιλεία (2-3). 

Bet on Alfa

Η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Τρεντσίν στην Σλοβακία και μετά το 1-1 βρίσκεται κοντά στην πρόκριση της στους ομίλους του Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Οι Κύπριοι ήταν απειλητικοί και στο α’ μέρος είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά το σουτ του Χέφελ τράντακε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 55′ με διαγώνιο σουτ του Σλίγκερς εντός περιοχής άνοιξαν το σκορ, κάτι όμως που δεν επηρεάσε τους φιλοξενούμενους. Ετσι, πέντε λεπτά αργότερα ο Ακοράν με υπέροχη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 1-1.

Ελπίζει ο Απόλλων…
Ο Απόλλων βρέθηκε μια ανάσα από ένα μεγάλο διπλό, ωστόσο τα λάθη στην άμυνα τα εκμεταλλεύθηκε η Βασιλεία, η οποία επικράτησε 3-2 στον Σενκτ Γιάκομπ Παρκ. Η Βασιλεία κατάφερε με το καλημέρα να βρει τον δρόμο στα δίκτυα αφού μόλις στο 7’ ο Βαν Βολφσβίνκελ έκανε το 1-0. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι και στο 26′ είχαν δοκάρι με σουτ του Μπαλάντα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κύπριοι άλλαξαν την εικόνα τους. Στο 49′ ο Απόλλων κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο πλασέ του Μαγκλίτσα μετά από πάσα του Πέδρο. Στο 53′ ο Παπουλής βρέθηκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-2. Η Βασιλεία πίεσε, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Απόλλωνα κι έκανε την ανατροπή.  Στο 69′ έπειτα από κόρνερ ο Βολφσβίνκελ με κεφαλιά πέτυχε το 2-2. Στο 84′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 3-2 με κεφαλιά του Κούμερτ.

 Προβάδισμα για Σεβίλλη, Ζενίτ
Ετοιμες για την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League είναι Ζενίτ και Σεβίλλη που επικράτησαν των Μόλντε και Σίγκμα Ολομουτς αντίστοιχα. Οι Ρώσοι αν και έχαναν στο ημίχρονο λύγισαν 3-1 τους Νορβηγούς, ενώ η 5 φορές κάτοχος του τίτλου πέρασε από την Τσεχία με 0-1. Ισόπαλη χωρίς τέρματα έμεινε στην Ιταλία κόντρα στην Κοπεγχάγη η Αταλάντα, όπως ακριβώς συνέβη και με την Λειψία, η οποία αντιμετώπιζε εκτός την Ζόρια που μάλιστα έπαιζε με δέκα από το 16′. Ολα ανοικτά για τη ρεβάνς ανάμεσα σε Παρτιζάν και Μπεσίκτας μετά το 1-1 στο Βελιγράδι.

Τα αποτελέσματα

Τορπέντο Κουτάισι – Λουντογκόρετς 0-1
Ζενίτ – Μόλντε 3-1
Τρεντσίν – ΑΕΚ Λάρνακας 1-1
ΑΠΟΕΛ – Αστανά 1-1
Σουντούβα – Σέλτικ 1-1
Σερίφ – Καραμπάχ 1-0
Σίγκμα Όλομουτς – Σεβίλλη 0-1
Σάρπσμποργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-1
Μάλμε – Μίντιλαντ 2-2
Ντουντελάνζ – Κλουζ 2-0
Βασιλεία – Απόλλων Λεμεσού 3-2
Αταλάντα – Κοπεγχάγη 0-0
Ολυμπιακός – Μπέρνλι 3-1
Ολίμπια Λουμπλιάνας – Σπαρτάκ Τρνάβα 0-2
Ραπίντ Βιέννης – Στεάουα 3-1
Παρτιζάν – Μπεσίκτας 1-1
Γκενκ – Μπρόντμπι 5-2
Ζόρια – Λειψία 0-0
Ρόζενμποργκ – Σκεντίγια 3-1
Ρέιντζερς – Ουφά 1-0
Γάνδη – Μπορντό 0-0

Autoremarketing

Bet on Alfa