ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒήμα πρόκρισης με δεύτερη ανατροπή από Ίντερ (βίντεο)

Βήμα πρόκρισης με δεύτερη ανατροπή από Ίντερ (βίντεο)

Ανατροπή και νίκη επί της Τότεναμ στην πρεμιέρα, ανατροπή και νίκη και επί της Αϊντχόφεν στο Philips Stadium για την Ιντερ, η οποία έκανε το 2×2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, με τον Ικάρντι να σκοράρει ξανά. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έδειξε χαρακτήρα μετά τη γκολάρα του Ροζάριο για το 1-0, ισοφάρισε με τον Ναϊνγκολάν, πέρασε μπροστά με τον αρχηγό της και κράτησε το σκορ χάρη και στον Χαντάνοβιτς, περιμένοντας πλέον δύο μεγάλα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα.

Bet on Alfa

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Ροζάριο που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς, με τον Ντ’Αμπρόζιο να προλαβαίνει πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Περέιρα. Λίγα λεπτά μετά πάντως, στο 27′, κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο σουτ του Ροζάριο, ο οποίος άφησε άγαλμα τον Σλοβένο τερματοφύλακα για το 1-0! Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα για την Ιντερ στο 41′ αλλά ο διαιτητής, κάτω από τις έξαλλες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, έδειξε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον Χαντάνοβιτς που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, για να σοκαριστεί η Αϊντχόφεν στο 44′: Σουτ του Ασαμόα, απόκρουση του Ζετ, γύρισμα του Ικάρντι, νέο σουτ του Ναϊνγκολάν και 1-1.

Παρ’ όλα, η PSV θα μπορούσε να πάρει ξανά προβάδισμα στο 49′ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Περέιρο, με το ματς να είναι ανοιχτό 100%. Οπως είναι γκολτζής 100% και ο Ικάρντι, ο οποίος στο 60′ τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι και άφησε τους Ζετ και Σβαμπ να… τρακάρουν, κάνοντας εύκολα το 1-2 στην κενή εστία! Οι Ιταλοί είχαν, πλέον, το σκορ που ήθελαν και φρόντισαν να το κρατήσουν ως το τέλος, λέγοντας ένα grazie και στον Χαντάνοβιτς, ο οποίος στο 79′ απέκρουσε το κοντινό ψαλιδάκι του Μαλέν, κλειδώνοντας το τρίποντο για την Ιντερ.

Αϊντχόφεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζετ, Ντουμφρίς, Σβάμπ, Βίργκεβερ, Τασέντε, Χέντριξ, Ροζάριο, Λοσάνο, Περέιρο (75′ Μαλέν), Μπέργκβιν, Ντε Γιονγκ.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο (91′ Καντρέβα), Ναϊνγκολάν (86′ Μπόρχα Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αϊντχόφεν-Ιντερ 1-2
Τότεναμ-Μπαρτσελόνα 2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μπαρτσελόνα 6 (8-2)
2. Ιντερ 6 (4-2)
3. Τότεναμ 0 (3-6)
4. Αϊντχόφεν 0 (1-6)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/10)
Αϊντχόφεν-Τότεναμ
Μπαρτσελόνα-Ιντερ

Autoremarketing

Bet on Alfa