ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒήμα πρώτο και σημαντικό

Βήμα πρώτο και σημαντικό

Συνήθως γίνεται λόγος ότι στις διπλές αναμετρήσεις του κυπέλλου, είναι καλύτερο για μια ομάδα να δίνει τον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα της. Όλα είναι σχετικά. Γιατί; Επειδή αν η γηπεδούχος ομάδα στο πρώτο ματς καταφέρει και εκμεταλλευτεί την έδρα της και πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, στον επαναληπτικό μπορεί να το διαχειριστεί αναλόγως και να πάρει την πρόκριση.
Αυτό θα επιδιώξει και να κάνει και η Ομόνοια σήμερα που φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, στις 16:00. Να κάνει το πρώτο βήμα που είναι και σημαντικό, ώστε να πάει στο Δασάκι για τον επαναληπτικό άνετη. Μπορεί να το κάνει; Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και την απάντηση θα την δώσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.
Το ευχάριστο για τον Μιλόγεβιτς είναι ότι έχει αυξημένες επιλογές, αφού πέρα από τους Μόνιμα απόντες Χριστοφή και Φιλιώτης, εκτός αποστολής έμεινε ο Δημητρίου. Οι επιστροφές είναι πολλές, η ομάδα γέμισε και μπορεί να διαχειριστεί αναλόγως το ρόστερ.
Αποτελεί ερωτηματικό αν θα στηριχθεί εξ ολοκλήρου σε βασικούς ποδοσφαιριστές ή αν θα δώσει την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους που δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Σαφώς και θα θελήσει να πάρει ένα σκορ ασφαλείας, γι’ αυτό και δεν αναμένεται να πειραματιστεί. Άλλωστε, ο Εθνικός είναι μια επικίνδυνη ομάδα κι αν δεν την αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα μπορεί να σου κάνει την ζημιά.
Εφόσον ο Σέρβος τεχνικός στηριχθεί στις βασικές επιλογές του και ο Ρούνιε είναι έτοιμος να αγωνιστεί, η Ομόνοια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρουσιαστεί ως εξής:
Ο Παναγή θα είναι κάτω από τα δοκάρια, παρόλο που πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι Γιωργαλλίδης, Μπρανέσκου. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ράμος, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Χαφέζ. Στην μεσαία γραμμή οι Μαργκάσα, Οικονομίδης και Ασίς έχουν τον πρώτο λόγο, αν και υποψήφιοι είναι και οι Μπεμπέ και Φυλακτού. Στις θέσεις των εξτρέμ οι Κιρμ και Σέρινταν έχουν τον πρώτο λόγο, με τον Μπαντιμπάνγκα να είναι έτοιμος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Σκέμπρι.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa