ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒγαίνει η απόφαση για Μακάρειο - Κρίνεται η αξιοπιστία...

Βγαίνει η απόφαση για Μακάρειο – Κρίνεται η αξιοπιστία των θεσμών!

Συνεδριάζει εντός της εβδομάδας η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων με θέμα την ακαταλληλόλητα του Μακαρείου Σταδίου.

Bet on Alfa

Τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Απλά υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία με έκθεση της (Απρίλιος 2018) κατέγραψε μια σειρά από βελτιωτικά έργα που έπρεπε να γίνουν στο Μακάρειο Στάδιο για να μπορεί το συγκεκριμένο στάδιο να αδειοδοτηθεί.

Παρά το γεγονός αυτό πέρσι το συγκεκριμένο στάδιο χωρίς να γίνουν τα βελτιωτικά έργα τα οποία ζητούσε η Αστυνομία, και κατά παράβαση του νόμου, πήρε την σχετική άδεια με περιορισμούς.

Παρόλα αυτά μετά από σχετική  έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαφάνηκε ότι δεν μπορεί ένα στάδιο να παίρνει άδεια για διεξαγωγή αγώνων Α’ κατηγορίας, χωρίς να είναι πλήρως συμμορφωμένο με τους νόμους και τις διαδικασίες.

Και την ευθύνη αυτή για όλα τα πιο πάνω την φέρει αποκλειστικά ο ΚΟΑ, στον οποίο ανήκει το στάδιο.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε τις αποφάσεις για τον φετινό έλεγχο που έχει γίνει από την Αρχή Αδειοδότησης τόσο στο Μακάρειο Στάδιο όσο και στα υπόλοιπα γήπεδα. Το δεδομένο είναι ότι στο Μακάρειο Στάδιο δεν έχουν γίνει τα βελτιωτικά έργα τα οποία απαιτούνταν το 2018 στην έκθεση της Αστυνομίας, και τα οποία ο ΚΟΑ κάλεσε την ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιούνιο του 2019 να κάνει σε περίπτωση που ήθελε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο τη νέα σεζόν.

Ως εκ τούτου από την απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης που θα βγει τις επόμενες ημέρες κρίνεται η αξιοπιστία των θεσμών και κατα πόσον σε αυτή την χώρα μπορεί να ελπίζει ακόμα ο κόσμος.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa