ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒλέπει ήδη το επόμενο ντέρμπι

Βλέπει ήδη το επόμενο ντέρμπι

Το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο διακόπηκε άδοξα λόγω ομίχλης. Πότε θα συνεχιστεί είναι άγνωστο, παρόλο που θα πρέπει αυτό να γίνει σήμερα βάσει Προκήρυξης. Αλλά στην ΚΟΠ η οργάνωση… βαράει σύννεφο. Οφείλει να βρει λύση και να τηρήσει ευλαβικά την Προκήρυξη. Αλλά πότε λειτούργησε με οργάνωση και θα το κάνει τώρα.

Bet on Alfa

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχουν επιλογή από το να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα, που είναι και πάλι ντέρμπι. Θα κληθεί να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ στο Τσίρειο την Κυριακή, για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου. Εκεί, λοιπόν, εστιάζεται η προσοχή του Μπεργκ και των ποδοσφαιριστών του, που δεν έχουν χρόνο να σκέφτονται τι έγινε ή πότε θα συνεχιστεί το «αιώνιο» ντέρμπι.

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως είναι όλα τα φετινά παιχνίδια. Το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, δεν παρασύρει κανένα στο «Ηλίας Πούλλος». Αυτό που απασχολεί είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η παρουσία της ομάδας, ώστε να φθάσει στη νίκη.

Σε σχέση με το ντέρμπι με τον Αποέλ, στο ματς του Τσιρείου ενδέχεται να είναι διαθέσιμος ο Μπασιρού. Είναι κάτι που θα διαφανεί από τις προσεχείς προπονήσεις. Εκτός απροόπτου η ενδεκάδα που άρχισε χθες θα διατηρηθεί. Ο Μποτεάκ θα είναι σε ακόμη καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Autoremarketing

Bet on Alfa