ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓίνεται... εξπέρ στα στημένα ο Μέσι (vid)

Γίνεται… εξπέρ στα στημένα ο Μέσι (vid)

Το 6ο του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη LaLiga πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι, φτάνει σε αυτό τον αριθμό για δεύτερη διαδοχική σεζόν και πετυχαίνει κάτι που τουλάχιστον από τη χρονιά 2006-2007 δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Bet on Alfa

Ο Αργεντινός, όπως το είχε κάνει το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Εσπανιόλ, έτσι και στο ματς με τη Βιγιαρεάλ, το βράδυ της Τρίτης, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από τα όρια της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα με δύναμη στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.

Με αυτό το γκολ, μείωσε σε 4-3 για τη Μπαρτσελόνα, προτού ο Λουίς Σουάρες στο 90′ + 3′ διαμορφώσει το τελικό 4-4 στην επαναφορά των «μπλαουγκράνα» που είχαν προηγηθεί 2-0 και είχαν βρεθεί πίσω με 4-2 σε τρομερό παιχνίδι στο Cerámica.

Ο Λιονέλ Μέσι, έφτασε στα 6 γκολ από επιτυχημένες απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνει στα 6+ τέρματα από στημένες μπαλιές για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τέτοια επίδοση στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τουλάχιστον τα τελευταία 12 χρόνια, από τη σεζόν 2006-2007!

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa