ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΓια την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Με στόχο το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

H ομάδα μας μετά τις τελευταίες επιτυχίες βρίσκεται στην 7η θέση με εννέα βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Νέα Σαλαμίνα που έχει έντεκα και είναι 2η.

Δηλώσεις παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Δημήτρης Σπυριδάκης: «Η Νέα Σαλαμίνα έχει μια πολύ καλή ομάδα σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, όμως εμείς έχουμε πολύ ποιότητα στην ομάδα φέτος και παρόλο που θα είναι δύσκολο παιχνίδι πιστεύω πως θα νικήσουμε. Στην αρχή είχαμε αρκετές απουσίες που δεν έδιναν την ευκαιρία σε εμάς να δέσουμε σαν ομάδα γι’ αυτό και είχαμε ορισμένες απώλειες. Πλέον μάθαμε αρκετά καλά ο ένας τον άλλο και η ομάδα βελτιώνεται».

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης αναφέρθηκε επίσης στα πρόσφατα δοκιμαστικά που πέρασε στην Ιταλική Bologna: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για εμένα. Δούλεψα σε πολύ επαγγελματικές συνθήκες και εγκαταστάσεις εκεί. Από εκεί και πέρα επέστρεψα και βλέπω τη συνέχεια με την ομάδα μου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με βοήθησε πολύ για να φτάσω εκεί καθώς τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα συνεχώς βελτιώνομαι».

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Autoremarketing

Bet on Alfa