ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓια τον Νούνο ρε γαμ@@ο!

Για τον Νούνο ρε γαμ@@ο!

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που να μην θέλει το ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ, δεν υπάρχει οπαδός της ομάδας που να μην διψά για μια μεγάλη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι λόγοι πολλοί και ευνόητοι.

Bet on Alfa

Ωστόσο, αν μπορεί να γίνει μια συγκεκριμένη αναφορά σ’ έναν άνθρωπο που έχει δώσει πολλά στην Ομόνοια και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, που θέλει με χίλια να κερδίσει τον Αποέλ, αν είναι δυνατό μόνος του, είναι ο Νούνο Ασίς.

Αυτός ο παικταράς, ο πωρωμένος με το ποδόσφαιρο και την μεγάλη του αγάπη στην Κύπρο, την Ομόνοια, θέλει να στείλει το μήνυμα πως η Ομόνοια είναι εδώ! Ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως, θέλει να τερματίσει την καριέρα του μ’ ένα τίτλο. Θέλει να ζήσει όμορφες στιγμές μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλει να χαρίσει χαρά στον κόσμο της ομάδας που τον λατρεύει.

Αύριο, λοιπόν, η προσπάθεια θα είναι συλλογική έχοντας για οδηγό τον μάγο Ασίς. Με τη συμπαράσταση των συμπαικτών του ο αρχηγός της Ομόνοιας θα επιδιώξει να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στην επιτυχία.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος γουστάρει τα δύσκολα, παίζει με μεγάλο πάθος και αυτό αναμένει ότι θα γίνει από όλους τους ποδοσφαιριστές. Η επιτυχία επί της ΑΕΚ τόνωσε το ηθικό της ομάδας, όλοι ανυπομονούν την ώρα που θα αρχίσει το ντέρμπι, θέλοντας να «φωνάξουν» ότι η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι μια τεράστια ομάδα.

Ο κόσμος επιβάλλεται να είναι δίπλα στην ομάδα. Να δώσει την μάχη της εξέδρα και έστω κι αν είναι πιο λίγοι, η φωνή θα είναι πιο δυνατή. Εφόσον βοηθήσει και η ομάδα με την εμφάνισή της και ένα γρήγορο γκολ, ο πράσινος λαός είναι σε θέση να στήσει πάρτι. Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Και ας μην ξεχνάμε: Για τον Νούνο ρε γαμ@@ο!

Autoremarketing

Bet on Alfa