ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓκουαρδιόλα: «Δεν ήρθα για το Champions League, αλλά για...

Γκουαρδιόλα: «Δεν ήρθα για το Champions League, αλλά για το καλό ποδόσφαιρο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως στόχος του στη Σίτι δεν είναι η κατάκτηση του Champions League, αλλά το καλό ποδόσφαιρο!

Bet on Alfa

«Δεν ήρθα στη Μάντσεστερ για να κατακτήσω το Champions League. Στόχος μου είναι να κάνω την ομάδα να παίζει με τον τρόπο με τον οποίον παίζει τους τελευταίους 20 μήνες. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Ο επαναληπτικός δεν θα είναι ποτέ ίδιος. Πρέπει να σκοράρουμε. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλω να κατακτήσω το Champions League, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πως στο ποδόσφαιρο χάνεις περισσότερες φορές από όσες κερδίζεις».

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η κατάκτηση της Premier League είναι ο σημαντικότερος τίτλος «Βρισκόμουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπάγερν και σε τρεις χρονιές κατέκτησα τα πάντα εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μεγάλη αποτυχία…

Η αίσθηση ότι πρέπει να κατακτήσεις αυτό το τρόπαιο σου δίνει ώθηση και σε κάνει καλύτερο. Αν προσπαθήσεις και δεν τα καταφέρεις πρέπει απλά να αποδεχτείς ότι υπήρξαν ομάδες καλύτερες στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εχω πει πολλές φορές ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι για εμένα ο σημαντικότερος τίτλος».

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa