ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓνωρίστε τους αντιπάλους μας στον 2ο προκριματικό

Γνωρίστε τους αντιπάλους μας στον 2ο προκριματικό

Η ομάδα μας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπάναντς Αρμενίας, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σλόμποντα Τούζλα (Βοσνία) – Μπέιταρ Ιερουσαλίμ (Ισραήλ).

Bet on Alfa

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εκτίς, στις 14 Ιουλίου 2016 και επαναληπτικός στο ΓΣΠ, στις 21 Ιουλίου 2016.

Η ΦΚ Σλομπόντα Τούζλα είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα από την Τούζλα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Ιδρύθηκε το 1919. Έδρα της ομάδας είναι το Stadion Tušanj χωρητικότητας 10000 θεατών. Σε 100 περίπου χρόνια ζωής δεν έχει τίποτα σημαντικό να επιδείξει. Η 1η και τελευταία της παρουσία σε Ευρωπαικό παιχνίδι ήταν το 1977-1978 κόντρα στην Ισπανική Las Palmas από την οποία γνώρισε και τον αποκλεισμό. Όσο αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις δεν έχει κανένα τίτλο στην ιστορία της.

Την χρονιά που μας πέρασε τερμάτισε στην 2η θέση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Όσο αφορά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι ισραηλινή ποδοσφαιρική ομάδα από την Ιερουσαλήμ. Έδρα της ομάδας είναι το Στάδιο Τέντι χωρητικότητας 34 000 θέσεων. Χρώματα της ομάδας είναι το μαύρο και το κίτρινο. Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ισραήλ ενώ ήταν και 6 φορές στη δεύτερη θέση. Επιπρόσθετα έχει κατακτήσει 7 κύπελλα Ισραήλ, ενώ ήταν άλλες 3 φορές φιναλίστ το κυπέλλου. Προπονητής της ένας γνωστός από την παρουσία του στην Κύπρο, ο Μπέν Σιμόν.

H Μπεϊτάρ την χρονιά που μας πέρασε τερμάτισε στην 3η θέση και είναι το φαβορί για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης μεταξύ των 2 ομάδων.

Δείτε εδώ την επίσημη της ιστοσελίδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa