ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔίνουμε φτερά στον Μιχαήλ – Άγγελο!

Δίνουμε φτερά στον Μιχαήλ – Άγγελο!

Αν και είναι μόλις έξι χρόνων, ο Μιχαήλ – Άγγελος δίνει γενναίο αγώνα ζωής. Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που το μικρό αγγελούδι και η οικογένειά του χρειάζονται τη δική μας συμπαράσταση και βοήθεια. Για να ενισχύσουμε οικονομικά τον αγώνα τους αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία την οποία αγκάλιασαν ομάδες α΄ κατηγορίας, δείχνοντας τα φιλάνθρωπα τους συναισθήματα!

Bet on Alfa

Έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα στην οποία ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εξασφαλίσει δελτίο συμμετοχής σε κλήρωση με δώρα φανέλες ποδοσφαιριστών πρώτης κατηγορίας. Το κάθε δελτίο συμμετοχής αξίζει €2. Όλα τα έσοδα από τη συμμετοχή σας, θα δοθούν στην οικογένεια του Μιχαήλ – Άγγελου. Οι συμμετοχές στην κλήρωση θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, 15 Απριλίου, στις 17:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Απριλίου, στις 17:00.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: https://bit.ly/2IaFQ4S

Μιχαήλ – Άγγελος

Ο Μιχαήλ – Άγγελος Μιχαηλίδης, 6 ετών, λόγω σοβαρής προωρότητας και άλλων προβλημάτων, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια της οποίας η εγκεφαλική παράλυση καθώς και σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Θα μεταβεί για μια πρωτοποριακή επέμβαση στο St. Luis Children Hospital στην Αμερική και θεωρήθηκε καλός υποψήφιος για την επέμβαση. Το κόστος της επέμβασης και της αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ανέρχεται στις 80,000 ευρώ.

Με την άδεια του υπουργείου εσωτερικών (Αρ.:Φ.Π.21/2018), λειτουργεί λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου, όπου μπορούν να γίνονται καταθέσεις για την επέμβαση, καθώς και την αποκατάσταση που θα χρειαστεί ο Μιχαήλ Άγγελος.

Λογαριασμός για οικονομική βοήθεια

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να προσφέρουν περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην οικογένεια, μπορούν να το κάνουν με κατάθεση στον πιο κάτω λογαριασμό:

Όνομα Κατόχου λογαριασμού: MICHAELIDES AL. AND THEODOSIOU GAV. FOR AC MICHAIL- ANGELOS

IBAN: CY22 0020 0195 0000 3570 3070 0142

Το ποδόσφαιρο ενώνει δυνάμεις για να στηρίξει ένα αγγελούδι που δίνει αγώνα ζωής! Στον αγώνα που δίνει ο Μιχαήλ – Άγγελος επιβάλλεται να έχει όλους εμάς συμπαραστάτες.

Autoremarketing

Bet on Alfa