ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεκαέξι κομάντος για την απόδραση!

Δεκαέξι κομάντος για την απόδραση!

Δεν ξανάγινε! Με μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της (και απ’ αυτούς οι τρεις είναι τερματοφύλακες) θα πάει η Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να αγωνιστεί απέναντι στην Ανόρθωση (19:00) στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.
Σαφώς και οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές, όμως αυτούς έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή και με αυτούς θα παίξουμε. Ένδεκα αυτοί, ένδεκα και εμείς.
Μόλις τρεις επιλογές θα έχει η Ομόνοια στον πάγκο. Γι’ αυτό, αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν το μέγιστο της απόδοσής τους, να υπερβάλουν εαυτόν. Ο στόχος δεν αλλάζει, νίκη και μόνο νίκη.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία από τους παίκτες του. Να ακολουθήσουν το πλάνο του αλλά και να βγάλουν θέληση και πάθος, αναγκαία στοιχεία σ’ ένα ντέρμπι.
Όσο αφορά στο πλάνο του, αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Ο Παναγή θα υπερασπιστεί την εστία και μπροστά του σε ρόλο κεντρικών αμυντικών θα κινούνται οι Ρούνιε και Ρομαρίκ. Στα δυο άκρα της άμυνας, δεξιά θα είναι ο Δημητρίου και αριστερά ο Μαργκάσα.
Στην μεσαία γραμμή, το ανασταλτικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Φυλακτού και Οικονομίδη. Σε ρόλο επιτελικού μέσου αναμένεται να κινείται ο Σκέμπρι, παρόλο που τη θέση διεκδικεί και ο Ράμος. Ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ και αριστερά ο Κιρμ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ρουσιάς. Η επιθετική τριπλέτα μπορεί να αλλάζει ρόλους.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa