ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν ήταν εμφάνιση τελικού αυτή

Δεν ήταν εμφάνιση τελικού αυτή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε με 2-1 από τον Απόλλωνα πριν από λίγο στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου. Η ομάδα μας σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δίκαια έφυγε ηττημένη από το Τσιρειο Στάδιο.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας δεν έδειξε τον χαρακτήρα που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και φυσιολογικά δέχτηκε την ήττα. Ήταν άχρωμη και άοσμη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ με μια έκπληξη στο δεξί άκρο της άμυνας. Αντί του Καρλίτος ξεκίνησε ο Ράμος. Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Γιωργαλλίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Ρουνιέ και Ρομαρίκ ενώ αριστερά ο Χαφέζ.

Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Φλορέσκου, Μαργκάσα και Ασίς ενώ επιθετική τριπλέτα ήταν οι Σιέριταν, Κίρμ και Σκέμπρι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι  και η δέχτηκε νωρίς γκολ από τον Παπουλή στο 5ο λεπτό. Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει ρήγματα στην εστία του Βάλε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με τον Μαργκάσα να πετυχαίνει γκολάρα  και να φαίρνει το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Παρόλα αυτά  και πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της αν και μέχρι το 70΄ το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο.

Στο 72ο λεπτό ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ της νίκης μετά από εκτέλεση φάουλ και τον Αγγελή να παίρνει σχεδόν ανενόχλητος κεφαλιά.Ευθύνη για το τέρμα φέρει η αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όπως ήταν το φυσιολογικό το άγχος μεταφέρθηκε όλο στην πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μάλιστα ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα σε δύο περιπτώσεις όμως οι ποδοσφαιριστές του ήταν άστοχοι.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το Κύπελλο αποτελεί παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και φεύγει από το Τσίρειο Στάδιο παίρνοντας ότι της άξιζε.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa