ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Kalimera

Bet on Alfa

Είναι σοβαρός, απόλυτος επαγγελματίας και προπονητής της σκληρής δουλειάς. Ο Νιλ Λένον δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Θέλει να είναι σίγουρος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει απόλυτα προετοιμασμένη σε κάθε παιχνίδι, ώστε να έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Αυτός είναι ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε με τους συνεργάτες του Σίμο Ταραπουλούζη και Γκάρι Πάρκερ στο Μακάρειο και παρακολούθησαν τον αγώνα του Εθνικού με τη Δόξα.

Τι κι η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λένον στον πάγκο της αντιμετώπισε δύο φορές την ομάδα της Άχνας, ο προπονητής θέλησε να δει ξανά τον αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου. Να έχει άλλη μια άποψη για το παιχνίδι του. Την ίδια ώρα, δεν εφησυχάζει και ούτε παρασύρεται από το γεγονός ότι, ο Εθνικός με την χθεσινή ήττα του υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία.

Έχουν πλήρη εικόνα για το παιχνίδι του Εθνικού, ο Λένον θα προετοιμάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ για τον τελικό της 25ης Μαΐου. Ναι μεν θα προηγηθούν τα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό είναι στον τελικό. Ο στόχος είναι όπως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει απόλυτα προετοιμασμένη από κάθε άποψη, για να στεφθεί κυπελλούχος και να δηλώσει παρούσα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα, η προσοχή είναι στους τραυματίες Λέτσιακς και Ζαχαρίου, ώστε να είναι κι αυτοί διαθέσιμοι στον τελικό. Πηγαίνοντας κομπλέ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση να παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa