ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ για τους...

Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ για τους φιλάθλους μας

Eνημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Bet on Alfa

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο από την Αστυνομία, δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φιλάθλους μας στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Πάφο FC.

Σημειώνουμε πως στην Αστυνομική Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην παρουσία της Αστυνομίας, του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΚΟΠ, του Υπεύθυνου Ασφαλείας του “Στέλιος Κυριακίδης”, του Υπεύθυνου Ασφαλείας της Πάφου FC και του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λήφθηκε η απόφαση όπως λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους της ομάδας μας στο στάδιο, την ημέρα του αγώνα. Αυτός ήταν ο λόγος που συμπεριλάβαμε την πληροφορία αυτή στην ανακοίνωση που εκδώσαμε για τα εισιτήρια του αγώνα με την Πάφο.

Ωστόσο, σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία, μας ενημέρωσε πως μετά από οδηγίες του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσει ταμείο για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για λόγους ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, προτρέπεται ο κόσμος μας όπως εξασφαλίσει το εισιτήριό του κατά τις ημέρες της προπώλησης. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3EXbLlN

Autoremarketing

Bet on Alfa