ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν πάει άλλο με τους τραυματισμούς

Δεν πάει άλλο με τους τραυματισμούς


Δεν πάει άλλο. Κάθε βδομάδας, πλέον, προκύπτει κι ένας τουλάχιστον τραυματισμός. Πριν δυο βδομάδες, στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ο Μπαντιμπάνγκα ζήτησε αλλαγή και το πρόβλημά του ήταν μυϊκό. Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Αποέλ, ο Φλορέσκου υπέστη μυϊκό τραυματισμό. 

Bet on Alfa


Τώρα, δυο 24άωρα πριν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα προκύπτει πρόβλημα με τον Μπεμπέ και η σοβαρότητά του θα διαφανεί αφού περάσει από εξετάσεις. Και πριν τα πιο πάνω προβλήματα υπήρξαν κι άλλα, είτε μυϊκά, είτε όχι. Το πράγμα παράγινε και οι αρμόδιοι θα πρέπει να ψάξουν τα πραγματικά αίτια.


Με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί η ομάδα να βρει ομοιογένεια, να παρουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα την ίδια ενδεκάδα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που γίνεται να υλοποιηθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη.


Στο αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, η Ομόνοια θα πάει χωρίς επιτελικό μέσο αφού ούτε ο Ασίς είναι σε θέση να βοηθήσει. Προπονήθηκε και χθες ατομικά. Ο Κασμί είναι μια περίπτωση, αν και μέχρι τώρα ο Μιλόγεβιτς δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τη θέση του επιτελικού. 


Το θέμα δεν είναι ποιος θα αγωνιστεί αύριο στη συγκεκριμένη θέση αλλά πότε θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο με τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Παρατηρείται έντονα τον τελευταίο καιρό και προκαλεί ανησυχία. Τι φταίει, ας το εντοπίσουν όσοι είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa