ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν προλαβαίνει ο Έρικ, υπάρχει ο Τζίμης!

Δεν προλαβαίνει ο Έρικ, υπάρχει ο Τζίμης!

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Έρικ Μποτεάκ είναι τέτοιο που δεν θα του επιτρέψει να είναι παρόντας και στο επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στους προσαγωγούς. Σαφώς και η απουσία του κρίνεται σημαντική αφού πρόκειται ίσως για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή στο φετινό ρόστερ.

Bet on Alfa

Ωστόσο, η απουσία του στο ντέρμπι που προηγήθηκε δεν ήταν εμφανής γιατί ο Δημήτρης Χριστοφή που κλήθηκε να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης τα πήγε περίφημα. Ο διεθνής άσος, πέρα από το γκολ που πέτυχε, ισοφαρίζοντας σε 1-1, είχε γενικά πολύ καλή παρουσία και «φώναξε» πως επέστρεψε και είναι έτοιμος να βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε η Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της.

Ο Τζίμης διαπιστώνει ως ο πιο παλιός στην ομάδα ότι, ήλθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δημιουργήθηκε αξιόλογο σύνολο, υπάρχει ένας σπουδαίος προπονητής και η Ομόνοια μπορεί να επιστρέψει πρωταγωνίστρια. Ο έμπειρος επιθετικός, λοιπόν, θα καλύψει και πάλι το δεξί άκρο της επίθεσης, με στόχο να διακριθεί και να μην φανεί καθόλου η απουσία του Μποτεάκ.

Η προετοιμασία αρχίζει σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό. Πέρα του Μποτεάκ, ο Μπεργκ έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και θα αρχίσει σταδιακά να δουλεύει στο πλάνο για το επόμενο ντέρμπι. Επιλογές υπάρχουν και αναλόγως του… διαβάσματος του αντιπάλου θα καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa