ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Δεν υπάρχει φαβορί, όλα κρίνονται στο γήπεδο»

«Δεν υπάρχει φαβορί, όλα κρίνονται στο γήπεδο»

Την διαφωνία του με τον προπονητή της Μπούντουτσνοστ, που δήλωσε το μεσημέρι ότι υπάρχει φαβορί και είναι η Ομόνοια, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Καϊάφας. «Θα διαφωνήσω με τις δηλώσεις πως υπάρχει φαβορί, το ποδόσφαιρο έδειξε πως όλα κρίνονται στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Bet on Alfa

Ο  προπονητής μας, αφού ευχαρίστησε την ομάδα που τους φιλοξενεί, λέγοντας πως οι συνθήκες είναι άψοιγες και θα προπσοαθήσουν να τους τις ανταποδώσουν στον επαναληπτικό, είπε: «Πιστεύω θα παρουσιαστούμε αρκετά δυνατοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει στον επαναληπτικό να πάρουμε την πρόκριση».

Ακόμη, ο τεχνικός της ομάδας μας, επισήμανε πως μελέτησαν αρκετά καλά τον αντίπαλο και συνέχισε: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δεν μας παρασύρει η ηλικία των αντίπαλων ποδοσφαιριστών, που έχουν δίψα για διάκριση και παίζουν ποδόσφαιρο με πάθος. Είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά».

Σε ερώτηση τι ξεχώρισε από το παιχνίδι της αντιπάλου, ο Καϊάφας δεν θέλησε να πει πολλά, αφού κράτησε κάποια για την ομάδα του, λέγοντας: «Είναι ομάδα που μπορεί να τρέξει, παίζει με ενθουσιασμό και πάθος. Έχουμε ξεχωρίσει κι άλλα στοιχεία τα οποία είπαμε στους παίκτες μας».

Autoremarketing

Bet on Alfa