ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεύτερο φιλικό, πρώτη δημόσια εικόνα

Δεύτερο φιλικό, πρώτη δημόσια εικόνα

Το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας, που έγινε στην Κυπερούντα με αντίπαλο την Ζάμαλεκ (0-1) δεν είχε κάλυψη. Το σημερινό, το πρώτο στην Πολωνία, δίνει την ευκαιρία για πρώτη εικόνα της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι», λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (19:00) και λόγω της τηλεοπτικής κάλυψης από την PrimeTel, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να πάρει μια πρώτη γεύση και να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για τη δουλειά που κάνει ο Μπεργκ.

Bet on Alfa

Βεβαίως, είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυστηρή κριτική. Όποια κι αν είναι η εικόνα της Ομόνοιας, σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ενθουσιάσει ή να απογοητεύσει. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει σωστή δουλειά και να τεθούν οι βάσεις για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετά κενά στο ρόστερ και στην πορεία η ομάδα θα αλλάξει, τόσο σε πρόσωπα όσο και στην εικόνα της, αφού όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας περιόδου η ομάδα θα ανεβάσει στροφές.

Το σημερινό φιλικό, απέναντι σ’ ένα καλό αντίπαλο που μπορεί να λεχθεί ότι είναι στα μέτρα της Ομόνοιας, προσφέρεται για τον προπονητή. Μέσα απ’ αυτό θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής πιθανότατα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι, να κάνει δοκιμές και να διαπιστώσει εάν αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις βγαίνουν και στο παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa