ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔηλώσεις Δημητρίου για τραυματίες, Νταμπίζα και κόσμο

Δηλώσεις Δημητρίου για τραυματίες, Νταμπίζα και κόσμο

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Bet on Alfa

«Υπήρχε πολύς κόσμος στην Λεμεσό, έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την ομάδα ακούστηκαν απόψεις, έγιναν ερωτήσεις και κατατέθηκαν απόψεις. Βρέθηκαν και αρκετά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να δοθούν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Έγιναν αρκετά εισιτήρια διαρκείας και ψώνια από την μπουτίκ. Η παρουσία όλων αυτών ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Ομόνοια. Ο κύκλος συγκεντρώσεων συνεχίζεται σήμερα στο Κίτι. Ευχόμαστε να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του κόσμου εκεί για την παρουσία αρκετού κόσμου» είπε αρχικά για τις συναντήσεις με τον κόσμο και πρόσθεσε:
«Παράλληλα και η διοίκηση προχωρεί με δικές του ενέργειες προς υλοποίηση τους στόχου να περάσουμε τα κριτήρια».

Για την προετοιμασία και τους τραυματίες…
«Χθες ήταν η πρώτη προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό. Απουσίαζαν οι διεθνείς, ενώ λόγω της τρομοκρατικής ενέργειας στις Βρυξέλες έμειναν στο Βέλγιο Μπαντιμπάγκα και Κάσμι. Ο Μπαντιμπάγκα αναμένεται σήμερα αι ο Κάσμι αύριο. Ο Ασίς μπαίνει σιγά, σιγά στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος με την ΑΕΚ και από κει και πέρα θα δούμε τους Μπεμπέ, Φλορέσκου και Μπαντιμπάγκα»

Πότε θα έρθει στην Κύπρο ο Νταμπίζας;
«Προς το τέλος του μήνα θα έρθει στην Κύπρο ο Νταμπίζας για να ολοκληρωθεί ης συμφωνία και να πιάσει αμέσως δουλειά. Μόλις υπάρχει κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Autoremarketing

Bet on Alfa