ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Η τεχνική ηγεσία άρχισε την αξιολόγηση του αγώνα"

Δημητρίου:”Η τεχνική ηγεσία άρχισε την αξιολόγηση του αγώνα”

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

«Ο προπονητής μας έκανε λόγο για υποτίμηση του αγώνα, επίσης εξήγησε πως στο πρώτο μέρος η ομάδα δεν ήταν καλή και ότι από τα μέσα του β΄ ημιχρόνου και μετά χάθηκε η πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο. Ωστόσο μέσα από αυτή την εμφάνιση θα μπορούσαμε για καλύτερο αποτέλεσμα. Η Πάφος έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη από εμάς και την πήρε. Η τεχνική ηγεσία άρχισε την αξιολόγηση του αγώνα. Δίνει μεγάλη έμφαση στην αξιολόγηση και θέλει την ομάδα να προχωρήσει και να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε ψηλά επίπεδα. Οι λόγοι που κράτησαν την ομάδα πίσω πρέπει να εντοπιστούν» είπε αρχικά ο κ. Δημητρίου.

«Ήταν μια εμφάνιση που ούτε και ο ίδιος ο προπονητής δεν την περίμενε. Ο προπονητής έκλεισε την τοποθέτηση του με την εκτίμηση ότι ίσως να ήταν μια κακή μέρα. Το σημαντικό για εμάς είναι να βρούμε τι πήγε λάθος και υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για να διορθωθούν οι λόγοι που κράτησαν πίσω την ομάδα».

«Ήταν η ευκαιρία μας και το ξέραμε αλλά τι να κάνουμε τώρα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, το κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικό και κρίσιμο. Θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, υπάρχουν άλλα 15 παιχνίδια και υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε».

Για τους τραυματίες…
«Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Καρλίτος, δέχθηκε ένα χτύπημα και δεν μπορούμε να συνεχίσει. Σήμερα ήταν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αργότερα σήμερα θα ξέρουμε τα αποτελέσματα. Πρόβλημα αποκόμισε και ο Ρουσιάς».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Πάφο…
«Ο Χριστοφή είναι σε κατάσταση που μπορεί να παίξει κάποια λεπτά. Το παιχνίδι είναι σημαντικό, θέλουμε σκορ πρόκρισης απέναντι στον αντίπαλο που μας νίκησε. Είναι παιχνίδια διαφορετικού χαρακτήρα όμως θέλουμε να κάνουμε το βήμα γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που γέμισε την κερκίδα του Παφιακού, έδειξε την μεγαλοπρέπεια του και ότι είναι η μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας».

Autoremarketing

Bet on Alfa