ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"Μέσα από τις προπονήσεις υπήρχαν σημάδια βελτίωσης"

Δημητρίου:”Μέσα από τις προπονήσεις υπήρχαν σημάδια βελτίωσης”

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Κατερίνας Κυριάκου στον ΑΣΤΡΑ 92,8, ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου. 

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία ενόψει ΕΝΠ: Παίκτες και τεχνική ηγεσία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις προπονήσεις που έγιναν. Δουλέψαμε σε τακτική και φυσική κατάσταση αλλά και στην αγωνιστική μας συμπεριφορά. Μέσα από τις προπονήσεις υπήρχαν σημάδια βελτίωσης.

Για τον στόχο: Ο στόχος είναι ασφαλώς η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε σε δεύτερη νίκη, θα δώσει αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Έχει έμπειρους παίκτες η Ένωση, θα επιδιώξουμε να δώσουμε διπλή χαρά στον κόσμο μας. Να του χαρίσουμε την νίκη αλλά και να τον ικανοποιήσουμε με την εικόνα της ομάδας.

Για τις απουσίες: Θα είναι εκτός πλάνων με την ΕΝΠ οι Κατελάρης και Χριστοφή. Ο Φάνος πάει πάρα πολύ καλά, ανεβαίνει αλλά χρειάζεται χρόνο. Η πορεία του κρίνεται πολύ καλή. Ο Δημήτρης κάνει αποθεραπεία, από εβδομάδας θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Για την διάψευση του ΑΣΙΛ σχετικά με τα δημοσιεύματα για χορηγία του κ. Παπασταύρου: Να εκφράσουμε τον μεγάλο σεβασμό μας στον ΑΣΙΛ και στον αγώνα που κάνει. Δεν είναι θέμα που μας αφορά και δεν θέλουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο.

Για το αν περιμένουν αρκετό κόσμο με ΕΝΠ: Πιστεύουμε ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο απ’ ότι με Αλκή. Μέχρι την Παρασκευή θα μπορούμε να εκτιμήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά. Συνεχίζεται η προπώληση από τα γνωστά σημεία αλλά και μέσω διαδικτύου.

Πηγή δηλώσεων:kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa