ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Στοίχημα η σταθερότητα… νίκη στο ντέρμπι"

Δημητρίου:”Στοίχημα η σταθερότητα… νίκη στο ντέρμπι”

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

«Ήταν μια πολύτιμη και σημαντική νίκη για την Ομόνοια, την είχαμε ανάγκη βαθμολογικά και ψυχολογικά. Βαθμολογικά είναι άλλοι τρεις βαθμοί στην προσπάθεια που κάνουμε να πλησιάσουμε τι ομάδες που προπορεύονται. Σημαντική είναι και η νίκη σε ντέρμπι, δικαιούμασταν και πριν βέβαια να κερδίσουμε ντέρμπι και δεν έγινε εφικτό. Πέραν από τρεις βαθμούς η νίκη μας προσφέρει και άλλα σημαντικά στοιχεία τα οποία είχαμε ανάγκη. Η ομάδα έβγαλε ένα αγωνιστικό πρόσωπο που ικανοποίησε τον κόσμο. Πειθαρχημένη στην τακτική, εφάρμοσε με συνέπεια το πλάνο και έφτασε στη νίκη με πολύ καλή παρουσία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το μεγάλο μας στοίχημα από δω και πέρα είναι η σταθερότητα και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε» είπε αρχικά.

Για το επόμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…

«Σε λίγες μέρες έχουμε άλλο ένα ντέρμπι. Είναι σημαντική η νίκη επί των πρωτοπόρων όμως όταν είσαι Ομόνοια δεν πρέπει να μένεις σε μια νίκη αλλά κάθε εβδομάδα να δίνει τον καλύτερο σου εαυτό και αν κερδίζεις. Αρχίσαμε δουλειά για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με στόχο να κερδίσουμε».

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι ανεβασμένοι όπως ο Μπαντιμπάγκα, ο Σκέμπρι, ο Φλορέσκου, ο Παναγή…

«Παίκτες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στην Ομόνοια ξέρουν ότι δεν αρκούν 2-3 καλές εμφανίσεις και νίκες. Για να έρθει μια νίκη επί της ΑΕΚ πρέπει κάποιοι να δώσουν το κάτι παραπάνω όπως και έγινε. Για εμάς σημασία έχει η ομαδική λειτουργία. Είμαστε ομάδα και δεν στηριζόμαστε σε άτομα».
**«Υπάρχουν πολλά θετικά μέσα από τη νίκη με την ΑΕΚ όμως για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε διάρκεια. Θέλουμε να κερδίσουμε και το Σάββατο και πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Για τον κόσμο…

«Ήταν πραγματικά μεγάλη η βοήθεια του κόσμου. Μέσα στην βροχή έδωσαν πολλά. Ειδικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν τα δεδομένα ήταν δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, είναι το μεγάλο στήριγμα της Ομόνοιας. Και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε στην διάθεση μας 2.200 εισιτήρια και δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ».

Για το αγωνιστικό…

«Οι επόμενες 1-2 προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για κάποιους ποδοσφαιριστές όπως για τον Σερινταν, τον Κιρμ, τον Ρουσιά και τον Δημητρίου. Θα τους δούμε και θα διαφανεί κατά πόσον θα είναι έτοιμοι να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Και οι τέσσερις έχουν καλές πιθανότητες. Επιστρέφει ο Ασίς, ο Μαργκάσα χρειάζεται χρόνο, ενώ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ράμος».

Για τις επαφές για ανανέωση του Σκέμπρι…

«Άρχισαν εδώ και καιρό οι συζητήσεις με τον Σκέμπρι. Η Ομόνοια είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και να του δώσει ένα συμβόλαιο που να τον κάνει να νιώθει ποδοσφαιρική ασφάλεια»

Για τον Κασμί..

«Ο παίκτης προπονείται κανονικά, είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας πότε θα χρησιμοποιήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Autoremarketing

Bet on Alfa