ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"Τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας...

Δημητρίου:”Τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν”

Για τον προγραμματισμό κι ό,τι αφορά στην ΟMONOIA μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου:

Bet on Alfa

«Όσον αφορά στο Σούπερ Καπ μας μένουν δύο προπονήσεις. Περιμένουμε το παιχνίδι, παίζεται ένας τίτλος και το ενδιαφέρον μας να το κατακτήσουμε είναι μεγάλο. Αγωνιστικά είμαστε καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να δει επίσημο παιχνίδι μετά από τον τελικό κυπέλλου», είπε αρχικά για το Σούπερ Καπ και πρόσθεσε:

«Οι ενέργειές και οι προσπάθειες μας είναι τέτοιες για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν θα κάνουμε πλάνα έχοντας στο μυαλό μας άλλες καταστάσεις και άλλα πράγματα. Το μυαλό μας θα είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι. Θα είναι ευκαιρία να ανεβάσουμε την ετοιμότητά μας ενόψει των ευρωπαϊκών μας αγώνων και δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε τη Γάνδη που έχει ήδη δώσει αγώνες. Θα είναι  ευκαιρία να ανεβάσουμε επίπεδο αγωνιστικότητας σε επίσημο παιχνίδι. Μας βοήθησε πάρα πολύ να ανεβάσουμε την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας και το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών».

Για τον Λένον που είδε τη Γάνδη στο Βέλγιο και το παιχνίδι του Απόλλωνα από το ΓΣΠ: «Ήταν και χθες στο ΓΣΠ ναι. Είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία να πάει στο Βέλγιο να δει τη Γάνδη από κοντά και να εξαγάγει συμπεράσματα. Όποτε έχει την ευκαιρία το κάνει και στην Κύπρο και γενικά προσπαθεί να είναι στο γήπεδο να βλέπει αντιπάλους από κοντά, είναι το ιδανικότερο. Άλλο γήπεδο και άλλο τηλεόραση».

Για το sold out στο Σούπερ Καπ στην ΑΕΚ Αρένα και τα εισιτήρια διαρκείας: «Ήταν δεδομένο νομίζω, δεν υπήρχε σκέψη για κάτι διαφορετικό και επ’ ευκαιρίας ευχαριστούμε τον κόσμο. Πριν από δύο ημέρες ξεπεράσαμε τις 7.200 εισιτήριας διαρκείας. Θεωρούμε ότι θα μεγαλώσει κατά πολύ αυτός ο αριθμός».

Αν ο κόσμος περιμένει μεταγραφές για να κάνει διαρκείας: «Δεν ξέρω πόσοι περιμένουν να πάρουμε μεταγραφές για να κάνουν διαρκείας, σίγουρα υπάρχει και κόσμος που το περιμένει αυτό. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα μπορεί η ομάδα να διακριθεί για αυτό κάνουν διαρκείας, ήταν και η ευκαιρία tο σχέδιο επιβράβευσης Privilege Card και βοηθήθηκε κόσμος για να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας».

Για τους Καρλίτος και Ντιούφ, αν ισχύει οτιδήποτε: «Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις. Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Για τον Μπεζούς (και όχι Μπέζους): «Ο Μπεζούς πέρασε και από εργομετρικές εξετάσεις. Για παίκτη που προπονείτο ατομικά, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αυτό είναι δείγμα ότι πρόκειται για σοβαρό παίκτη επαγγελματία. Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί το σώμα του και ο οργανισμός του στην ετοιμότητα που θέλουμε. Αν θα χρησιμοποιηθεί στο Σούπερ Καπ θα το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία. Ασφαλώς και θα είναι στη λίστα με τη Γάνδη. Κάνει ένα επιπλέον πρόγραμμα εκγύμνασης που του έχει ετοιμαστεί να φτάσει όσο πιο σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε».

Και πρόσθεσε για τον σχεδιασμό και τον Λοβέρα: «Σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά. Δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι τέλος Αυγούστου τι μπορεί να γίνει. Το ενδιαφέρον μας υφίσταται για τον Λοβέρα, αλλά εμείς προχωράμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Ο προγραμματισμός μας δεν γίνεται για να προλάβουμε κάποιους αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν και το μέλλον της ομάδας. Δεν γίνεται για το Σούπερ Καπ ή τους αγώνες με τη Γάνδη π.χ.. Στόχος μας ήταν να κλείσει το ρόστερ. Σε όλο τον κόσμο γίνονται μεταγραφές τέλη Αυγούστου, δεν λέω ότι θα γίνει αυτό και στην Ομόνοια αυτό, αλλά προσπαθούμε».

Για τις νομικές διαδικασίες στο θέμα με τον Λαμκέλ Ζε: «Έχουμε ήδη προχωρήσει στις διαδικασίες, είδαμε ότι ο παίκτης δεν προχώρησε ούτε με τη μεταγραφή του στη Φερεντσβάρος. Το θέμα πήρε πλέον τη νομική οδό».

Για τη πτήση στο Βέλγιο: «Όσον αφορά στη πτήση για το Βέλγιο ήταν δύσκολη προσπάθεια να βρούμε πτήση. Εντοπίσαμε πτήση και απομένουν λεπτομέρειες να οριστικοποιηθεί. Μιλάμε για πτήση που θα μεταφέρει την αποστολή στο Βέλγιο και είναι μικρός ο αριθμός. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για να διευθετηθεί κι άλλη πτήση. Δυσκολευτήκαμε ακόμη και για μία πτήση. Θα δώσουμε λεπτομέρειες όταν θα κλείσει οριστικά η πτήση. Πάντως, ήδη αρκετοί φίλαθλοι διευθέτησαν εισιτήριο για Βέλγιο από Κύπρο ή άλλες χώρες κι αυτό μας προκαλεί ενθουσιασμό. Θα έχουμε 1.200 εισιτήρια στη διάθεσή μας. Αυτά θα διατίθενται στην Κύπρο και στο Βέλγιο. Ο κόσμος να μην ανησυχεί ότι δεν θα βρει. Όταν με το καλό έχουμε μπροστά μας όλες τις πληροφορίες και οριστικοποιηθούν όλα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες».

Για τον Ουζόχο και τον Λοΐζου: «Κοιτάξτε, γενικά για όλους τους ποδοσφαιριστές μας είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε οποιαδήποτε πρόταση έρθει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σχετικά με τον Ουζόχο ή οποιοδήποτε άλλο παίκτη. Ο Λοΐζου έχει συμβόλαιο έως το 2024. Έχουμε επικοινωνία, αλλά ισχύει αυτό που είπα. Δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει επίσημης τοποθέτησης ή αναφοράς».

Autoremarketing

Bet on Alfa