ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"Υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

Δημητρίου:”Υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Διαβάστε τις δηλώσεις τουΑνδρέα Δημητρίουμετά τη νίκη-ανατροπή της ΟMONOIAΣ: επί της Καρμιώτισσας.

Bet on Alfa

Αρχικό σχόλιο: Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας. Πάλι εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Με μια νίκη όμως θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να είμαστε στην εξάδα. Κρατάμε την προσπάθεια μέχρι το τελικό σφύριγμα. Θα περιμένουμε αύριο να δούμε που θα τερματίσουμε.

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να διεκδικήσει ευρωπαίκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος; Μαθηματικά υπάρχουν οι πιθανότητες. Είναι δύσκολο θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες. Μαθηματικά είναι υπαρκτό το σενάριο, θεωρητικά είναι δύσκολο. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου.

Ο κόσμος ζήτησε το Κύπελλο: Ο κόσμος έχει πικραθεί, η χρονιά δεν κύλησε όπως την περιμέναμε. Δεν πήραμε την ομάδα ένα βήμα πιο πάνω. Έχουμε την υποχρέωση να κατακτήσουμε το κύπελλο και να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Το πλάνο της Διοίκησης δεν αλλάζει ανεξάρτητα με την πορεία που θα έχει η ομάδα. Με τη πρόσληψη του Τ.Δ θα αρχίσει να υλοποιείται. Υπάρχει μια προσυμφωνία με τον Τ/Δ περιμένουμε κάποιες προσωπικές υποθέσεις του ιδίου και τον περιμένουμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa