ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου για Ανόρθωση, Ευρώπη και Αγκίρε (Hχητικό)

Δημητρίου για Ανόρθωση, Ευρώπη και Αγκίρε (Hχητικό)

Αν η Ομόνοια καταφέρει αύριο να κάνει το διπλό, τότε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μίλησε στο Ράδιο πρώτο για το αυριανό ντέρμπι με Ανόρθωση και τόνισε ότι υπάρχει αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Bet on Alfa

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα μας έχει δημιουργηθεί αυτή η ευκαιρία. Αν κάνουμε το διπλό θα αποτελέσει ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι εύκολο να το λες αλλά να το κάνει είναι δύσκολο.
Είναι και για την Ανόρθωση ένα σημαντικό παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο πλάνο μας και υπάρχει αποφασιστικότητα στην ομάδα για να βγάλει αυτά που έχει σχεδιάσει.
Είναι μια αξιοπρόσεκτη παράδοση. Ελπίζουμε να συνεχιστεί. Αύριο καμία παράδοση δεν πρόκειται να μας σώσει αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο γήπεδο. Δίνει μια δυναμική αυτό το στοιχείο όπως και η νίκη με Απόλλων και η παρουσία του κόσμου.
Οι επιλογές στο επιθετικό κομμάτι είναι αυξημένες. Τα έχουμε βγάλει πέρα και με περισσότερες απουσίες. Υπάρχουν και επιλογές στον πάγκο».
Για το θέμα Αγκίρε «Ο ποδοσφαιριστής έχει 7 χρόνια που έφυγε από την ομάδα. Δικαιώθηκε για ένα ποσό των 93 χιλιάδων ευρώ το οποίο του δόθηκε, όμως ο παίκτης επανήλθε. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις του. Ήταν μια περίπτωση που δεν την αναμέναμε»

Autoremarketing

Bet on Alfa